Sleeping Nu ska jag nog gå och lägga m...

Sleeping Nu ska jag nog gå och lägga mig, det var jätte kul när emma var här aven om det inte var så länge. Farstas målbrasa var inte så rolig... Kände typ inga där men, men:p hur har eran valborg varit? Imorgon blir det TIOMILA och jag ska upp 7.40 för att sedan åka i tre timmar till finspång. God natt vi hörs imorgon!


Japp det funkar att sms blogga!

Japp det funkar att sms blogga! Gud vad nice ;) Då får ni lite LIVE uppdatering från TIOMILA i helgen också. Just nu är jag påväg upp till anslagstavlan för att se om det står när dom tänder majbrasan ikväll. Puss


Testar att sms blogga...

Testar att sms blogga...


Don't forget


Titta gärna in på minoch matildas blogg också!

waking up in vegas


Dagens outfit!


valborg

Är sjukt trött just nu, vi slutade skolan vid 12 idag och jag skynde mig hem för att snabbt städa lite och packa inför TIOMILA som är imorgon! Gud vad kul det ska bli! Längtar verkligen! Ikväll så kommer Emma & CO hem till oss, det kommer bli sjukt nice :)

Det senaste dagarn har varit bra, träningen igår på farsta näset var helt underbara och det var toppen väder! Det blev grillat efter träningen och det var verkligen skit mysigt! Fast myggen börjar komma nu-.- Dom är jätte stora i år! Hoppas man överlever och inte dör i malaria :P

Måsta forsätta städa och packa nu!

Vad ska ni göra ikväll då?


Strax träning!



Ska starx åka iväg till klätter träningen, känner mig inte så sugen på att klättra idag, vill häldre orientera men matilda ska inte så jag pllar inte åka själv ;) SKoladagen har varit bra, imorgon ska vi på bio och vi går från 9.30 till ca 12, nice! Nu måst jag dra! Vi hörs!

Puss!

Home works

Är hemma från skolan nu, stannade kavr efter alla andra hade slutat för att göra ett SO prov..., det gick väl sådär, hoppas jag blir god kännd :S

Annars har skoldagen varit bra vi hade lite slöjd och sen har vi bara jobbat SO, inte direkt det roligaste. Jag blev nästa klar iallalfall :) Nu måste jag göra läxor men sen ska jag nog göra ett par örhängen av lite pärlor jag köpte i belgien, lägger troligen ut bilder!


Wordplay - Jason marz

Back in busnies

Läs gärna min och Matildas blogg:)

klicka på bliden(eller här)


Nothing


Jag har inget attt göra, inget att skriva just nu.

Vår väder!

Hejsan!

Gud vad skönt väder det varit i helgen! hoppas det äntligen börjar bli vår nu!

Jag har tyvär inte hunnit blogga under helgen, men i lördags så var jag och Matilda och shoppade lite i farsta centrum och sen så sov hon över hos mig och idag så har vi bara softat! Det har varit en jätte skön helg och jag önskar att den kunde vara längre!

Vi har även gjort om designen på OLtjejerna.blogg.se och bestämmt oss för att börja blogga där igen så hoppas ni följer den med!



Hoppas ni får en bra söndagskväll!

friday :)

Gud vad skönt med helg! Jag har längta hela veckan för att få lite ledigt!

Skola idag, inget specielt. Efterskola så gick jag och Fille hem till mig. Hon gick hem för ett tag sen men vi hade sjukt nice! Vi såg bland annat på Ghost wisperer. Imorgon är det träning och så ska jag och Matilda trolig shoppa lite i centrum. Riktigt kul!

Aja, nu ska jag nog göra mig i ordning så man orkar med den tidiga träningen imrgon! God natt!

Natti natti!

snabbis!

HEJSAN SEJSAN!

Har ätit pannkakor lite snabbt och skabörja packa inför träningen så det blir en snabbis! Skoldagen har varit bra! fast jag blir så fu*king ireterad på det här vädret!!!! Kan det inte bara slut! Det är ju vår nu! Var även till vårdcentralen för att vacinera mig mot TBE.

Måste avsluta! Ha en nice torsdag! PUSS!

I Just Laugh




meningen med vår är att det inte ska vara kallt och snöa!

Hola!  Är lite irriterad på vädret, det kan ju inte snö nu! Det är ju vår! Hur tänker vädret? ;)

Iallafall min skoldag har varit bra, helt normal. Jag har vait ganska trött eftersom det var orienteringstävling igår kväll, jag och Matilda sprang tiomila repet, det gick helt okej för mig men vi staratde väldigt sent och kom in när det var mörkt, eftersom det tog ganska långtid att ta det sissta kontrollerna när solen gått ner, det var läskigt att springa i skogen utan panlampa! Aja vid halvtio så kom jag hem och var sjukt trött!

Nu blir det lite plugg och senare kanske lite mer bloggning!



skummt väder =/

Jag är tillbaka från min lilla jogging tur och en snabbt dusch. Det var jätte nice att bara springa lite men vädret lite skummt. Det kommer stora moln då och då, så att det blir mörkt och man tror att det ska regna och sen kommer solen fram och det blir jätte fint väder. Weird!!!!


ska ut och jogga nu ;)

Japp, har inga läxor vilket är underbart skönt! Vi hörs senare!


Kolmårdstaffeten

HEJSAN!

Jag kom hem från dagens orienteringstävling som var för ett tag sedan. Det gick sådär för mig och inge vidare för mitt lag heller eftersom att två stycken stämplade fel på sissta kontrollen, så vi blev diskade...haha!  vi var ju så gyrmma :P

Min tränare ville att jag skulle lägga in min bana på winspilt,det är en olinetjänst där man lägger upp sin bana så andra kan se hur man sprang. Men jag har lite problem eftersom jag inte vet hur det funkar, hehe! Hoppas det inte är kompliserat....

Ikväll blir det bara vila för jag är så hilma trött! Jag ska troligen läsa lite i en bok jag har fått av Matilda.


Orienteringsbok såklart ;)

Hur har eran dag varit? Vad har ni gjort?

Freeeeeedag!

Hejsan på dejsan!

Äntligen fredag! Gud vad skönt! Det känns som om jag väntat på det i evigheter! Det är alltid så efter lov, första veckan är alltid den tråkigaste och mest jobbiga då man bara är för trött, haha!

Min dag har varit bra, det har inte hänt något specielt idag, bara skola. Blev lite sur på vädret imorsse då det var regnit! Det har varit fint hela veckan liksom och nu när det e fredag så börjar det regna-.-! typiskt, typiskt!

Efter skolan så gick jag och Jenny hem till Fia, vi hoppade lite suddsamatta( sommar känslor!!!!!) och helt plötsligt började det spöregna och efter det kom det lite lätt snö! Gud kan man liksom inte bestämma ett visst datum då det inte får vara dåligt väder!


Jag fick första sesongen i födelsedags-
present :D!

Nu så tror jag att jag ska se på Ghost Wisper, det går ju ändå inget på TV! Hörs imorgon!


Nu träning på näset



Har haft en helt vanlig dag idag, Har varit i skolan, big surprise! ;) Vi har bland annat haft NO prov idag. Stannade lite i skolan för att jobba med en SO uppgift som ska in imorgon-.-!!! men sen åkte jag hem. Jag gjorde lite Mellis/middag och nu ska jag dra till tränningen! Det blir orientering på näset vikotr ska även med eftersom det är nybörjar kurs!

Vi hörs senare! KRAM!



Tråkar

Jag har jätte tråkigt och måste öva inför NO provet som vi har imorgon men jag vill inte! Det är så fint väder ute! Verkligen ett typiskt vår väder när man vill vara ute! Varför ska man få läxor?!

Belgien bilderna






En tunnelbanastation

Gustav

Theo

Min födelsedags tårta

Belgisk våffla

Belgisk hund...ha ha!


hus målningar i Bryssel!

Rolig bild :P ne man jag var tvungen att ta kort på den här trappan för belgierna är ju så smart så dom inte har hissar. Så vi fick bara upp Theo och Gustavs vagn här -.-!!!

Gent





Theo som skrattar åt en duva?




Pappas födelsedagstårta :P


Lite mer husmålningar










Hehe, jag va bara tvungen!


Knokke








Sissta bilden påväg hem på planet.

Det var bara några bilder men jag orkar inte ladda upp fler så ni får nöja er så länge!

Anders Lundin!

HEJSAN SVEJSAN!

Min dga har varit bra, det är inte hänt något specielt värt att nämna förutom att jag, Jenny och Fia såg Anders Lundin på konsum vid vår skolan när vi var påväg hem, inte varje dag man ser honom! Undra om han bor i närheten...

Aja jag hade tänkt försöka att ladda upp lite bilder från belgien resan nu så det är bara att vänta så kommer dom!
Föresten vad tycker ni om den nya designen?


Min nya tröja!(Asså T-shirten)

Ågesta nästa


Nu dra jag till orienteringsträningen på Ågesta! Ha det gött!

Nu tänker jag gör om designen


Jag tar spanska glosorna senare ;)

Tisdag



Jag är ledsen att jag inte bloggat på ett tag! Igår var jag, Julia och Jenny hemma hos Julia för att jobba på vår tidning som vi ska göra i svenskan.

Idag så hade vi simtest på erikstadsbadet -.-! Inte så kul! Jag behöver verkligen köpa nu bikini! AJa nu blir det spanska glosor, inte så kul, men nödvändigt! Glosor är bara kul när man kan dom ;)

Sissta kvarten


Nu ska vi straks åka till flyggplatsen!


sleep well!

Thumbnail
Idag ´kan man nju säga :P så tar vi planet hem men nu ska jag sova! god natt! <3

Knokke

Gud, det käns som jag inte bloggat på jätte länge!

Idag så har vi vart i Knokke! Det var en jätte fin stad med jätte många finna affärer, men jag har inga pengar kvar sen jag har köpt alla kläder, min väska och mina sommar sandaler! Viktor köpt en rygga iaf. Sen var vi även på Knokke strand! Jag tog jätte många fina bilder som ni får se snart!

Imotgon är sissta dagen här i bryssel och vi ska gå på marknade! Och sen ta planet hemåt, jag längtar verkligen hem till alla nu! Men jag önskar att det kunde vara lov en vecka till! Aja....det blir väl rätt okej med skola...antar jag!

KRAM!

ny design?

Jag gillar verkligen inte den design jag har nu! Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha min nya design heller...., någon som har några tips? I NEED HELP!

SOL

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen och har ätit lite frukost. Än så länge har vi inga planer för dagen men det är väldigt fint väder så vi kommer troligen göra något roligt. Nu ska jag gå in på OKS hemsida för att anmäla mig till några tävlingar!
Hur har eran morgon varit? Är det soligt i Stockholm?

man kanske skulle valt franska...

HEJSAN!

Nu är vi äntligen hemma efter en jätte god middag på le crabb fántome! Det var väldigt trevligt!

Innan middagen så gick vi runt lite i Bryssel stad och jag köpte en ny skolväska och tittade på ett par sommar skor som jag kanske ska köpa senare i veckan ;) Dagen har i allafall varit super rolig och det har varit jätte nice väder! Hoppas det blir lika fint imorgon!

Hur har eran dag varit? Hur är det i stockholm? 

50 år!

Idag så fyller min kära pappa 50 år! Så vi ska snart äta en liten jordgubbstårta som vi bakat och så ska han öppna lite presenter ;) Senare ikväll så ska vi gå på en resturang som pappa bestämt...jag vet inte riktigt vad den hete, haha!
Min morgon har varit skön det är inte så  fint väder så vi slappade inne och åt en sen frukost sen stack jag och Viktor ut och sprang.Men nu ska vi lägga Theo och Gustav så dom får sova lite middag sen ska vi fika!
Vi hör senare!
GRATTIS!

Söfta

Idag har varit en lång slappa dag! Jag har pluggat lite men för det mesta bara slappat och lek med theo och gustav! Vi var ut till en lite park och lekt lite och sen gick vi till ett italenskt glass ställe och köpte världens goaste glass.

På hemväg handlade vi lite för vi ska äta racellet till middag idag. Det är som en maträtt där man sälv lägger i det man vi ha i en liten stekpana och sen lägger man in det i en "ugn" som står på bordet där alla andras "små panor" också står. Det är en jätte god maträtt! Nu sak vi mata Theo och Gustav så jag sak avsluta!



Jag är hemskt ledsen att det inte är några blider! Ni får fortsätta lida till vi är hemma i svergie igen, för då kommer det massor med blider!

Puss och Kram!


20 Grader

Gud vad fint väder det har varit idag! Det har varit strålande sol och säker 20 grader! Jag har gått runt i Gent med bara tröja hela dagen! Vi har shoppat lite och fikat på att jätte mysigt fik! Gent är en jättte mysig stad som inte har några blir i innerstaden. Alla cycklar istället runt och det ger staden en jäte mysig känsla! Gemfört med Gent så är Bryssel ganska ful stad..., men Bryssel har ju sina fina ställen också ioförsig!

Nu ska vi fika och lägga Theo och Gustav som är jätte trötta efter dena långa dag!

Mot gent

Japp! Idag är det strålade sol här och faktiskt ganska varmt så vi har bestämt oss för att åka till Gent. Det är en väldigt speciel stad för de finns inga bilar i innerstaden. Det kommer säkert bli jätte kul eftersom det är så fint väder! Jag var ute och handlade med pappa imorrse det var jätte skönt i solen! Hur är vädret i Svergie nu då? hoppsa det är soligt så alla snö smällter! Eller har alla snö smällt?
Nu sak vi gå mot tåget! Jag bloggar med ikväll! KRAM!

Rubriken är på rast för tillfälet...

...kommer tillbaka om fem minuter!
Jag och mamma som sitter barnvakt åt Theo och Gustav ska snart gå ner och väcka dem så dom inte sover för länge. Annars så har jag absoult inget att gör och fundera på om jag ska se på film och bara mysa. Kan inte någon logga in på msn? Jag är totalt uttråkad!

Bara för att reta er!

HEJSAN!
Just nu är jag ganska glad då alla där hemma klagar över att det snöar i Svergie så har jag varit ute på en jogging-tur i Bryssel i bara jogging-byxor och T-shirt! Det var riktigt nice och jag längtar verkligen tills sommaren! Fast jag tycker synd om er i Svergie som måste stå ut med snö ;) hehe!
Idag så ska jag inte gör något specielt utan bara slappa och kanske plugga lite. Pappa, Viktor och Olle ska på fotboll ikväll och Moa ska åka hem också så jag och mamma ska vara lite "barnvakt" åt Theo & Gustav.
Jag tittade lite på vädret över Bryssel och det kommer bli fet nice! imorgon kommer det bli sol och 16 grader! Gud vad skönt!(Säger bara det här för att retar er i sverige lite, hihi!;) )

Rengdag

Just nu så är det väldigt regnigt här i bryssel, inte så kul! Hur är vädret i svergie? Tidigare idag när vi var ner på en marknad så haglade det väldigt mycket, jag och viktor spang runt och fångade lite halgelbitar eller vad man ska säga, haha! ;) Vi var även inne lite i stan och jag köpte lite kläder! Jag tycker det är jätte kul att shoppa utomlands för då vet man att igen annan har det man köpt. Jag hittade även lite pärlor som jag ska göra makrame armband av sen :)

min födelsedags middag igår var jätte mysig, vi gick till en jätte fin resturang och maten var super god! Sen när vi kom hem så åt vi min kaka som jag hade baka! Ni får se en blide sen när jag kommer hem! Nu sak jag nog leka lite med Theo och Gustav. Dom springer runt och skriker just nu! ;) Vi ses hörs!

KRAM!


min 14 årsdag!

Idag fyller jag 14 år!

Vi friade det lite här imorsse, jag fick lite presenter :) En klubba av Viktor, en klätter sele lite pengar och första sesongen av ghost wisper :) Ikväll ska vi gå till en resturang som vi var på förra året oxå, aha! vi har faktiskt en favorit servitör därsom är från spanien, haha! Men inna det, vilket är nu, så ska vi ut och shoppa lite så jag måste avsluta! Men vi hörs senare!

Kram!

Segit

Hej svej!

Efter en liten påskmiddag så har jag bara slappat, lek med Theo och Gustav och varit inne på datorn. --------jag har inget att göra men jag tor snart att vi ska fixa :)

Jag är ledsen att det inte blir några blider men jag glömmde sladden hemma men då blir det fler blider när jag kommer hem sen, haha!

Nu ska jag fortsätta tråka..., har någon något förslag på något kul man kan göra?

Kram


fint, fint!

Vi hade grymt fint väder här i Bryssel imorsse! men nu är det lite mulet och det ser ut som om det ska börja regna snart :(
Idag så har vi slappat och varit ut och lekt lite med Theo och Gustav i en lekpark, de lekte lite i en sandlåda och Gustav sprang runt och jagade duvor. Vi var även och handlade mat i en affär där dom inte kunde någon engelska, haha! roliga dag ;) just nu så sover Theo och Gustav och de vuxna är ute och har sagt att vi ska baka min kladakaka som vi ska äta imorgon när jag fyller 14 år..., Varför ska jag baka min egna födelsedagstårta....? Aja vi får se om det blir av...det verkar inte så :(

Bryssel

Hola!

Nu befinner jag mig på golvet i vardagsrummet hemma hos Olle och Monica i Bryssel! Våran resa gick bra, flygget var väldigt tråkigt men jag överlevde, haha! Från flyggplatsen lyckades vi beställa biljetter till tunnelbanna. När vi kom hem till Monica och Olle åt vi lite och hälsade lite på Theo och Gustav som var jätte blyga. Just nu så tittar vi på raport och Theo coh Gustav sover.

Imorgon så har vi inget planerat, jag ska troligen jobba med lite skol-arbete och bara softa med Theo och Gustav. Men nu ska vi sova! Se u later! kram!

Juste! Har ni lurat några idag då? själv har jag inte lyckats...

1 april!

Hejsan svejsan!

Första april idag! Har ni lura någon idag? Gud hoppas ingen har planerat att lurar mig! Jag går ju på allt..., jag har inte planerat något lurigt idag iallafall, hehe!

Jag vaknade för ett tag sen och åt frukost, sen gick jag in på datorn! Haha! Jag lyssnar lite på spotify och funderar över om jag har packat allt. Planet går 16.30 och vi kommer vara frame vid 18 tror jag. Hoppas det är finnare väder där nere! Men nu måste jag börja småfixa, med ipoden och duscha, så vi ses!


dagens outfit:

Tröja - Gina
jeans - bikbok 

RSS 2.0