GRATTIS!


GRATTIS JENNY!
14 år!


ny säng

HOLA AMIGOS!

Nu är jag klar med allt jag skulle göra idag så det blir typ lite vila om jag inte kommer på något som jag har glömt...Viktor säng är iallafall klar! Det blev helt okej men det är lite stökigt i hans rum nu. Imorgon börjar skolan igen! Jag orkar inte den här helgen har ju gått sjuk snabbt! //A


olw city - fierflies


Hola!

Min dag har änsålänge varit toppen! Jag var ju hos Emma igår och det var fet nice! Vi hade jätte roligt! Vi pratade, såg på film och hade jätte kul! Idag så ska vi säjla och köpa en ny säng till viktor som ska göra om sitt rum och det betyder att jag måste åka med viktor till hans träning. Men den börjar inte för än 13.00 så det är en stund kvar. Nu ska jag bara softa för jag är sjukt trött! Men vårna skolvecka kommer bli skön för vi ska till kunsberget på tisdag och sen ska jag och maya klättar på Klättercentret K2 på onsdag så vi får en tredagars vecka! Det blir skönt! LOVE!//A


uppdatering!

HEJSAN!

Vi håller på att montera ner viktor säng som vi ska sälja!
Ska snart börja göra mig i ording inför Emmas fest!
Kanske ett lite onödigt inlägg!
//A


Alicante om 12 dagar!

JA! Det är bara tolv dagar kvar tills jag åker på en mini semester! Eller asså det är ju ett träningsläger med orienteringen, men ändå det är utomlands! --> KLICKA HÄR! <--


Var är klimat-uppvärmingen?

HOLA!

Jag är på riktigt bra humör idag! Jag är ledsen att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft tid! Jag kan väl brätta lite snabbt om vad som har hänt under de dagarna jag inte bloggat. I Torsdag så hade jag orienteringsträning och vi körde intervaller. Det var jätte jobbit för vi körde det på en äng där det var snö upp till knäna! Igår Så var vi hos Olle och monica och hälsade på! Det var jätte mysigt och Theo och Gustav är HELT under bara! Dom är så gulliga för dom har börja säga vissa ord och härma vad man säger också!


Theo


Gustav


Idag så har jag varit på klätterträningen. Det var helt okej, men jag var trött så jag klättrade inte så mycket. Ikväll så ska jag till Emma för hon ska ha en lite fest och vi ska fira henne! Det ska bli jätte kul! KRAM//A

Mot K2 och vidare!

hejsan!

Jag är på ett toppen humör! Fast skolan har varit jobbig och tråkig :( Vi har haft idrott och alla trodde att det skulle vara Beep test men det var det inte! Vilken tur säger jag bara för jag har en fruktansvärd träningsvärk från att jag var ute och sprang lite igår! Snart eller typ när pappa kommer hem ska vi åka till Telefonplan och klättra i den nya klätterhalen där. Den heter K2 ;)

Nu blir det lite läxor som gäller!

(Blider från google)













Ser det inte underbart kul ut? HUGGS//A

Kina mat!

Theo och gustav är här nu och dom har varit här ett tag! Dom är helt underbara! Nu ska vi äta, det blir lite kina-mat! Det blir en snabbis! Adíos!//A

SUPER MARIO!

HEJSAN!

Min dag igår var helt underbar! Vid 18.00 kom Fille och hennes familj och vi hade jätte kul! Vi körde super mario mot varandera på nintendo DS och vi skrattade jätte mycket! Vid 22 så gick vi ut för att åka skriskor och efter en stunds åkade kom pappa och Markus ner och vi hade världens snökrig och alla belv jätte blöta!!!!

Idag så ska Olle och monica komma till oss och vi ska gå och fick på Farstanäsets söndagsservering! Det kommer säker bli jätte trevligt eftersom det är så fint väder! Men nu måste jag avsluta för vi ska lägga in en annons på viktor våningsäng på blocket! SES!

Måste allt vara så dyrt?!

HEJSAN!

Jag sitter och skuktar mig med skaer som jag inte kommer kunna köpa! Jag är inne på kyss Johanna och Mi lajki!
Det finns så mycket fint! ÅH! aja någon gång kanske jag kan köpa något (när jag har pengar!)

Här är iallafall lite blider på det som jag gärna skulle vilja ha!:
(klicka på bliden om ni vill se den störe)
  

                

       

     

Så fina!

fireflies!


Fireflies - owl city

HEJ!
Kände att det var dags att bjud på en liten låt nu när det är fredag! Jag har hört den här låten på radion hela veckan och jag har bara tyckt att den blivigt bättre och bättre!

Min dag har varit bra! Jag har jobbat på riktigt bra men ändå så har jag så mycket läxor över helgen! jag ska bland annat lära mig 50 glosor! Jag fattar inte hur jag kommer orka..., jag som hade trott att jag skulle få en vilohelg!

Jaja,det är ju ändå fredag och jag ska försöka njuta. Vi ska snart äta och jag måste jobba svenska så vi ses!



Adios!!!!//A

AJAJ!

CHA CHA!
Har en löss tand som har sprukigt på mitten!
Inte skönt! Gud jag är tretton år och tappar fortfarnade tänder!

After this school day!

(snabb uppdatering)

HELLO!

Idag har jag pluggat jätte mycket NO! JAg är jätte stolt! ;D
Men jag ska inte brätta så mycket mer hinner inte för jag har läxor!
Åh, juste vi var hos olle och monica igår. Theo och gustav var jätte söta!

Adios amigos!!!!!


Tisdag!

HEJSAN!

min dag har varit bra men jag är ganska trött nu för jag har haft ett ovanligt jobbigt idrottspass idag. Jag har gjort lite spanska glosor och nu är jag inne på datorn. Igår så var jag hemma hos jenny efter skolan och körde Wii ;) Hon hade fått det nya SUPER MARIO spelet och det var jätte kul :) Vi ska ätat snart och sen ska jag iväg och tränna klättring så vi hörs imorgon eller på fredag(?) för jag tror inte jga hinner blogga på torsdag.


//A

Matilda



1. Vad heter hon? 
Matilda

2. Vilket år är hon född?
 1996

3. När träffades ni sist?
3 timmar sen

4. Vad har hon för hårfärg?
 blond

5. Brukar hon färga håret?
 Nja hon har gjort det typ en gång 

6. Vilka färger har hon haft?
  typ mörkbrun

7.Vad har hon för parfym?
 många olika, haha 

8. Är hon galen?
ne <3

9. Vad är erat första minne? första orienteringsträningen

10. Har ni många minnen ihop?
  ja!

11. Vart bor hon?
 otroligt nära mig, haha(trångsund)

12. Har ni varit utomlands tillsammans?
 nej men vi ska till spanien om en månad

13. Är hon en sann vän? 
Det är klart att hon är

14. Vad heter hennes syskon?
Moa

15. När träffades ni första gången?
 För 2 år sen...

16. Hur träffades ni?
på orienteringen

17. Vad går hon i för sporter?
 orientering 

18. Vad kan hon göra på helgerna?
allt möjligt

19. Göra efter skolan?
är med kompisar

21. Har du kramad henne?
klart jag har!

22. Brukar ni vara ärliga mot varandra?
 ALWAYS !!

23. Känner du hennes vänner? nepp


24. Har ni kollat på film någon gång?
japp

25. Har ni sovit över hos varandra?
Yes :)<3

26. Vet era förerldrar att ni är bästavänner?
haha, aa =)

27. Har ni skrattat tills ni gråtit?
 aa

28. Har du sett henne göra bort sig?
 JA

29. gillar hon dig? 
jag hoppas det <3

31. Har hon sett dig gråta? ne...

32. Vad ska ni göra i sommar? allt och mycket, mycket, mer! <3

33. Har hon kallat dej någonting dumt?
  NEJ! inte vad jag vet...

34. Har ni pratat i telefon någon gång?
Ja det är klart

37. Gillar du henne?
 nej.... JAG ÄLSKAR HENNE!

38. vad är det bästa med henne?
hon är så snäll och jag kan lita på henne

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?
ingenting, hon är  helt perfekt

40. Skulle du göra något me henne om du vann 1 miljon?
ja men jag vet inte vad =P

41.Är hon en stads fjolla?
nej det tycker jag inte

42 har hon smeknamn?
ne

43. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? ja det vore kul!

kladkakemuffins med inbakade jordgubbar

HEJ!

Just nu är jag inne på FaceBook och sitter och chattar med matilda. Imorse så var det klätterträning och det var kul att träffa all i gruppen igen! vi körde igång väldigt hårt och nu har jag både träiningsvärk i benne från orienteringen och  träningsvärk i magen och ryggen från idag!

Vid 14 åkte jag till Matilda och hemma hos henne så bakde ett eget lite bland recept som inte blev så lyckat men det var kul iallafall! Fast det blev ganska gott...kanske kan lägga ut receptet om ni vill pröva på kladkakemuffins med inbakade jordgubbar! nu ska jag titta på tv och smaksk på pocorn!




KRAM//A

school

HEJSAN!

Jag är ledsen att jag inte bloggat på hela veckan! Det har varit mycket i skolan och allaträningar har börjat så jag har inte hunnit! Men veckan har varitbra och skolan har börjat med en rivstart!

Idag så har vi haft de valiga ämnerna och det har varit lugnt. När jag kom hem idag så städade jag mitt rum snabbt och sen så har jag gått in på datorn. Eva och Håkan ska komma ner till stockholm och bo här några dagar och då kommer snart så jag måste kila iväg! Det blev en kortuppdatering!!! Vi ses!


Dagens outfit! + skoltröja, men jag hade inte tagit på mig den då.

Hemma

HELLO!

Jag sitter vid datorn och är ensam hemma. Viktor är på träning och mamma och pappa är iväg någon stans och slänger massor med skräp som vi städade bort igår. Vi hade n STOR städing av viktor rum. Slängde massor med gamla saker för att han ska göra om sitt rum! Det kommer bli fet nice! Vi ska sälja hans säng också så om någon är intreserad.... ne jag ska inte göra "reklam" för det här. Aja, runt 15 ska pär komma. Han ska vara här ett tag för hans tåg hem till östersund har blivigt inställt och han har fått ett nytt tåg som går 24 i natt. Jag ska väl snabb städa mitt rum nu! SES//A


Skridskor!

HEJSAN!

Ledsen att jag inte bloggade igår men jag orkade inte när jag hade tid och det var sent igårkväll. På dagen var felicia hos mig coh vi var nere på magelungen och åkte skridskor på en liten banan som någon har skottat upp. det är kul att jag bor så nära vattnet för det tar typ två minuter att gå ner till vattnet för att åka skriskor!





Idag har jag inte planerat att göra något specielt. Vi får se jag konske går till centrum för jag behöver köpa lite saker till skolstarten.//A

*HOPPAR AV GLÄDJE*

Jag är jätte glad! Det beror både på att mileys skiva som jag beställt på CDON har kommit + att kollo katalogen har kommit. Det kanske är lite skummt att jag blir så glad att kollokatalogen har kommit men asså jag, issa, julia, emma och matilda har ju prata om att åka på kollo i år igen! Aja ska väl höra med dom innan jag bestämmer nåt... (Det kan ju vara en bra iden :P)





KRAM//A

hemmstudiedag

HALOJ!

Idag är det hemstudiedag och skolan börjar. Det är lite skummt. Men, aja jag har iallafall varit duktig och jobbat lite matte och svenska. Svenska var ganska enkel men jag håller på med ekvationer i matte och jag blir galen på det! Det är jätte svårt, konstigt, jobbigt, krångligt och helt onödigt att kunna! Jag blev iallafall klar!

Just nu sitter jag och lyssnar på en spellista som jag gjort på mixpod.com och har tråkigt. Imorgon är det också hemstudiedag, fast jag ska lite skola i typ en halvtime också för att ha utveklingsamtal.

Det var allt från mej, hej svej!

nu har jag beställt mileys skiva på CDON!

HÄr är en låt som jag gillar från hennes album!


Miley cyrus-Kiking and screaming


Tråk-dag

Ledsen för dålig uppdatering! Igår var jag med Julia, Jenny och Fia vi var först hemma hos Fia och tittade på film. Vi såg baksmällen eller baksmällan kommer inte ihåg vad den hete exat. (staving?) Den är jätte bra och verkligen värd att sen. Vi skrattade skit mycket! Efter det gick vi till Juila och åt lite och spelade Wii. Det var gårdagen det! Jag kom hem ganksa sent och orkade inte blogga.

Idag har jag gjort absolut ingenting! typ bara varit inne på datorn, tittat på TV och slappat men det har varit jätte skönt! Det är skönt med lovdagar när man inte behöver göra någon ting! runt 6 tiden sak nog jag och pappa åka iväg och klättra lite! Första träningen i år! Kram//Alice


Amanda Jenssen - I chosse you

kontakter

Ta fram mobilen och gå in på kontakter och svara.

- Har du pussat nummer 2 ?
Nej
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
Jonte, han går på min orientering.
- När ska du träffa nummer  24 ?
Linnea från kollot...vet inte
- Är nummer 18 söt ?
Jenny, självklart!
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Min trännare. Öhm....
- Gillar du nummer 14 ?
Isabelle (från kollot) Ja!!!!!!!!!!!!!!
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
bror viktor, ja!
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
Ludwig, i skolan antar jag
- Är du nära vän med nummer 23 ?
kalle, nja...
- Har du gått på bio med nummer 4 ?
Douglas, nej.
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
Max, ja.
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
Elias, lite allt menllan himel och jord.
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Faster, självklart
- Vad har du och nummer 26 för relation ?
malena min tokiga kusin
- Vad skulle du vilja göra med nummer 28 ?
jag vet inte vad jag vil göra med mamma, kanske shopa.
- Vad är det bästa med nummer 42?
Sofia.F, hon är en riktigt bra vän!

2009

Här kommer det bästa bliderna från 2009!

Utflyckter med skolan:

  

Falun



Orienteringen:



Bryssel:


Paris:


Gotland:


Hörjarö kollo:


<3:


Det var inte allt men väldigt mycket!!!! Saknar ni nåt? jag kan inte komma på något.

Vi kom hem igår

HEJSAN!

Igår mycket sent på kvällen(kommer inte ihåg när) så kom vi äntilgen hem efter en lånnnnnnnnnngggg resa ;)
Idag så vaknde jag 10 och jag gjorde mig i ording ganska snabbt och sen städade jag mitt rum.Efter det tog jag bussen till Matilda och det är där jag varit hela dagen! Det var jätte kul!! Jag kom hem för ett tag sen och gick in på datorn och började läsa lite bloggar, när jag kom in på Emmas såg jag att hon hade sammatfattat 09 med lite blider och nu tänker jag sno den ide! Hoppas det är okej!

Snart kommer en sammanfattning av 2009! Hållutskik! love//A

New year, new chances!

HEJSAN!
Nu har alltså 2010 på gått i 22timmar och 47 minuter!!! Det är nytt år!!! Nytt decenie!!!(stavning?)
Idag vaknade jag ovanligt sent för att var mig... det var runt halv ett på dagen! Jag gick upp och gjorde mig iording och tyckte att jag var för tröt för att vaken och jag skulle ha legat kvar i sängen om inte klockan var halv ett. Jag åt lite frukost och sen så tittade jag på TV och så småning om vaknade Mamma och Viktor. Pappa var iväg med Håkan och fiskade(De fick 4 fiskar!)
När alla hade vaknat och var hyfsat vaknde bestämmde Viktor att vi skulle åka till Arctura (eller som vi kallar den kaffe-termosen)Det är ett stor vattentorn som har ett fik längst upp och det är jätte fin utsikt! Det ser ut som en termoss. men när vi hade gått upp för trapporna till fiket så var det stängt så vi åkte till MAXI och köpte lite middagsmat, haha roliga ändrade planer! =P
Det blev tacos till middag och efter det har jag bara slappat framför TV:n och sätt pa film!

RSS 2.0