Kommer hem igen den 8 augusti

Allt är färdi packa och imorgn åker vi till danmark! Vi hörs! ;)


Två år gammla


Download

TJOHO!


Jag sitter framför datorn och laddar ner låtar och lite annat så att jag har lite nytt att lyssna på när vi åker ner till Malmö och mot Danmark imorgon! Ska nog även paka det sissta och sen så hade jag tänkt springa senare ikväll...vi får se hur det blir med det ;)

Flopp


Mileys nya album finns på spotify - Can't be tamed

Har packat upp lite nu och jag sitter och lyssnar på lite musik. Jag märkte för ett tag sen att Miley Cyrus har släppt ett nytt album när jag varit borta! Först så blev jag väldigt glad och förväntningarna var höga men så fort jag hörde första låten sprack allt, det låter helt datagjort och det är helt annourlunda från hennes tidigare låtar och album. Den ända låten som jag kan tänka mig att lyssna på är spår tre, I can't be tamed. Jag tycker de har över redigerat låtarna för mycket och den bilden jag fått av miley är att hon har en bra nartulig röst... men inte längre, nu tycker jag hon bara e desperat att vissa världen att hon har vuxit upp och ifrån hannah montana och bilvigt mer mogen och det har hon väl. Men jag vet inte många kändisar som har sånna här datalåtar!
 

Libery walk


Robot

Fin, fint!

HEJSAN!

Nu är jag äntligen hemma här i stockholm igen! Veckan i östersund har varit kul men vädret har inte varit så bra så vi har inte gjort så jätte mycket, en skön och ganska slapp vecka hos släckten.

Nu så har jag iallafall ganska mycket jag ska packa upp smutskläder och ladda över blider och packa upp lite men vi åker ju till Danmark på torsdag så det mästa kommer bli liggande i resväskan ;)


Bild från dagen då vi fiskade

Solnedgångar är för fina ibland<3

För fina


Östersunds marathon

TJENARE!
Sitter nu nyduschad framför tv:n och ser på Scrubs. Idag så har jag och Viktor sprungit Östersunds marathon, hehe..., det låter som om vi e värsta eliterna men vi sprang bara 5km ;)

et var rätt så kul och inte så värst jobbigt. Och så får jag iallafall lite träning eftersom jag missar O-ringen som är i Örebro i år! Hoppas ni som är där har kul! <3
(Från StoF-sommarläger)

Storsjöbadet

Gammal bild

HEJSAN! Har ni haft en skön dag?

Jag har haft en väldigt rolig dag på Storsjöbadet, det var inte alls mycket folk och jätte roligt! Imorgon så ska jag och Viktor springa östersundsloppet som för oss är 5 km, tror nog det kommer bli ganska jobbigt men jag över lever nog, haha! Nu ska det fikas med lite jordgubbar och glass!

Frame

HEJ! Allt bra?



Sitter just nu hemma hos min moster Eva. Idag var jag, pappa & viktor och fiska i holmsjön. Vädret var inte direkt på vår sidan och det regna ganska mycket, men det  var ända rätt så mysigt och jag fick faktiskt en röding på 1 kg plus några (ganska många) myggbett.
Imorgon ska jag och pappa iväg och klättar i någon boulder hall här i Östersund,viklet ska bli kul! Det var sjukt länge sedan jag klättrade! Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på lite TV och smaska på jordgubbar :)

ÖSTERSUND NÄSTA!


Det alla igentligen ville se!



Jag känner på mig att den här filmen kommer bli minst lika omtyckt som Twilight är. Många av secnerna liknar de jag självt börjat föreställa mig, för att göra filmen roligare eftersom jag har sätten den ett antal (för många) gånger. Allt är så överdrivet kul och allt det seriöst är totalt borta! Det är så klockrent!^^

stranden med Jenny



Nakdelar med sommaren...småkryp!

.


Sol, Bad = Nynäshamn

TJOHO!

Överlever ni denna värme? Det är så sjukt varmt!

De två senaste dagarns då jag inte bloggat har jag ängnat till överlevnad, ne men det är sjukt svårt att klara en hel dag i dena schtekande heta utan att bada. Igår så var jag och Felicia på hökarängsbadet  som var fullsmakat med folk men på kvällen så hittade vi ett lite undan gömt ställe nära mitt hus där vi badade. Fast vi var tydligen inte tysta för Emil, Anton, Viktor och Andreas hittade oss! :P

De berättade om något jätteroligt bad som de hade varit på under dagen...som låg i Nynäshamn! HAHA! Men vi bestämde oss för att åka ditt idag! Badet var faktiskt väldigt kul med hopptorn och ruschelkanor, fast det tog ett tag att åka ditt och hem. Jag har iaf haft en härlig, solig, badig dag!



Ny header, riktigt nöjd!

THAT'S IT!


Långholmen

HEJ!

Kom hem för cirka en timme sen från Fia. Vi var och badade på långholmen i den stekande hetan. Det tog ett tag för mig att komma ditt eftersom de ersatt vissa delar av gröna linijen me ersättningsbussar! Det var sjukt varmt och de hade knappt någon ventielation, så det var verkligen härligt att få bada! Sedan åkte vi hem till Fia och såg filmen CLICK. Nu ska jag frossa lite jordgubbar ;)


Drömlandet

Igår så var hela familjen och hämtade Viktor på Ivars land ställe. De hade världens mysigaste hus och vi var även och badade i närheten av deras stuga!




Jag har sutit en stund och förskt gör en ny header

blev inte så nöjd, men orkar inte göra mer... *suck*


Frukost i solen

Jag ska åka iväg till farsta centrum för att köpa födelsedagspresent till Theo och Gustav. Sen blir det nog bad!

Ny favorit


schtek het!

HEJ!

Det var sjukt kul att äntligen få träffa viktor igen! Det var ju typ 2 veckor sen senast! Jag, Viktor, Ivar åt på Donken och sen så skulle de möta upp Ivars mormor och åka till deras landställe och jag gick tillbaka in mot stan och titta i lite affärer, köpte en kjol och ett par tights.

Jag ska ladda över lite låtar till mobilen och sen så ska jag ut och hjälpa till på framsidan där vi håller på att lägga sten!


Cooler than this


Town

Hallå!

Snart så ska jag och mamma åka in för att hämta Viktor som kommer hem från kollot idag! Sen hade jag även tänk kolla på lite saker fast det beror lite på det fina vädret, det kanske blir bad istället ;)

I don't really like my flow

                                                                                  

I need another story                                                   Oh my!
Something to get off my chest                                   Feels just like I don't try
My life gets kinda boring                                             Looks so good i might die
Need something that I can confess                          All i know is everybody loves me
Til' all my sleeves are stained red                             Get down,
From all the truth that I've said                                   Swaying to my own sound
Come by it honestly I swear                                       Flashes in my face now
Thought you saw wink, no                                          All i know is everybody loves me
I've been on the brink, so                                          Everybody loves me

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

hemma lite sent?



Jag har inte riktigt hunnit blogga sen jag kom hem som ni märker.

Rikslägret i sälen var sjukt roligt och det var verkligen en upplevelse att orientera på fjället. Jag kom hem sent i lördagskväll och var rejält utmattad efter veckan, vi har trännat två pass om dagen och varit uppe ganske sent på kvällarna(hehe) så det var klart man var trött ;)

I söndags så var jag och Jenny och såg Eclipse, den var bra och värd att se...om man gillar twilight men det var inte min favorit bland de tre filmer som släppts i serien, tyvär. Igår var jag och mamma och badade på Gålö, det var jätte skönt med en slappdag vilket jag planrar att ha idag med.


RSS 2.0