mitt blogghumör går upp och ner i gämn takt med staistiken


en sån där rubrik



Att somna på tunnelbanna är inte kul, inte när man gör det länge också..., så länge så att man åker ända till Skarpnäck. Det hände tyvär mig idag efter att jag jobbat hårt i skolan och till och med stannat en timme och jobbat spansak, så kliver jag på först  bäst tunnelbanna som kommer när jag skulle byta vid skanstull, tyvär så var det Skarpnäck. Men inte nog med det så  sommande och vaknade lite sent, men hem kom jag och nu är jag lite stressad för jag måste plugga lite innan jag åker iväg och klättrar.

svar på komentar

Kommentar  
Malena om morgon inlägg:
-92 grader, Asså shiiit vad kallt ni hade!!!

Svar: Det var ju inte direkt - 92 grader, men kanske -9.2? ;) Haha ;)
   

måndag

vaknar upp av att det ösregnar och smatra mot altantaket, försöker att somna om, när jag väl gör det ringer väkarklockan och jag går sakta upp, trött, trött. Väl i skolan, (trött!) märker jag att jag har tröjan ut och in...

Var såååå sjukt trött imorsse, somande lite sent och min morgon var inget vidare men skoldagen var bra  och ajg stannade lite för att jobba men jag och fia sprang mest runt och latjade, kuligt värre asså! Sen så möte jag pappa vid ol-specialisten vid 16 för att köpa våtsockor, en strummpa som är av våtdräcksmatrial som man har på vintrarna för att inte bli kalla om fötterna när man springer i skogen. Mycket bra att ha! Men nu ska jag lära mig lite nytiga saker på spanska!


DÖD SKALLE





Dom här bilr det! Finns och köpa här

Dagens outfit



Så skönt, snyggt och enkelt med en stickat tröja!

Stickat tröja - Gina
Jeans - Stadium
Halsband - Kedja från HM, hjärta och namn platta från Falun

Fars dag





Har haft en sjukt nice Fars dag. Min morgon var lugn och jag städade rummet och sen drog jag till Farsta och tittade runt lite i affärer, köpte en stickad tröja och ett linne på Gina! Senare på kvällen åkte jag och Familjen in till en resturang gpå Söder och åt en sjukt god middag och hade det najs! Sen blev allt lite för flummigt med brorsan, med det var bara kul! ;) Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa väska inför imorgon. Ny vecka, nya tag...antar jag ;)

Dekoration

   

   

VILKA SKA JAG KÖPA? VILKA ÄR SNYGGAST?

Det blev inget


Bjusar på den här...wierdiga bilden.

Det här blir en sån där då när man inte orkar något och vädret e piss så man orkar knappt sätta foten utan för dörren. jag har suttit och spleat Sim 3 ett tag nu men jag ska nog pausa lite menvad finns det annars att göra?

RUBRIK


Har haft en sjukt nice träning nu på förmiddagen. Våran Gammla trännare som flyttade till Canada för typ 1 år sen hade en special träning för oss idag och det var väldigt kul! Är gansak törtt nu, men jag tänkte kasnke gå till Farsta Centrum om jag orkar annars kommer jag bara stanna hemma idag och slappa. Troligen spela lite Sims? ;)


13.44



Stackars mig, min kär ankhörlurar har gått sönder! :(
Eller dom har börjat galppa och gör sin egna remix av alla låtar jag lyssnar på. MÅSTE köpa nya!


two big NO'S



Har köpt två nya marscaror för inte så länge sen som jag andvänt ett tag nu och till min stor besvikelse så var ingen av dom särskilt(stavning?) bra.

* IsaDora, Bulid-Up Mascara, är bra, helt okej, igentligen inget specielt. Ganska lätt och aplisera och har ett bra pris men det är exstremt känlig mot fukt och man får JÄTTE lätt svart sträk på övre ögonlocket, men den är dock väldigt lätt att tvätta bort, men inget man ska använda på sommarhalv-året!!!

*Mayberline, VOLUM' EXPRESS, Lift Up Mascara, är jobbig att aplicera och jag tycker att färgen är mer grå än svart, Den sitter bra men, dålig för dom med känslig hy runt ögonen för det kan lätt börja klia på ögonlocket.

Fredag


Gud, vad skönt med fredag!!! Har längtat efter helg hela veckan så nu ska jag bara villa och inte göra något...Det kommer nog inte bli så men jag tänker inte gå upp tidigt på hela helgen, ett löfte ;)

Jag ska snart ge mig ut i det här hemskt tråkiga vädret och fösöka ta mig tll farsta centrum för att möta mmam och köpa lite nödvändiga småsaker och sen ska jag njuta av fredagskvällen och se på SolSidan, har köpt först sesongen!^^

Sen Torsdag

Hejsan!

Har haft väldigt fullpropade dagar, med både träningar och väkdigt mycket läxor, men nu sent på kvällen så kan jag äntligen blogg! Har haft en lång skoldag med läxor och träning på eftermiddagen, men nu ska jag sov, är sjukt trött, Sov gott alihopa!

saknar sommaren!


Bild från Menorca i sommras

November är framröstad som åretstråkigaste månad hörde jag imorsse på radion. Och jag håller fullständigt medd alla andra som rösta för det! Gud vilket tråkigt och deppigt väder, längtar verkligen tillbaka till sommaren!!!

julstämning...eller?





Gud vad det snöar, sjukt jobbigt! Jag tycker det är så mysigt att var inomhus när det är dåligt väder och tänka HÄr inne sitter jag i värmen och har gött och där ute är det kallt. Hehe. Sitter och äter lite pepparkakor och skriver önskelista! Det är ju bara 44 dagar kvar!


Lång dag med hård straff


Jag har verkligen haft en fullpropadag med mycket skolarbete, men inga Komunikationspass eftersom typ alla lärare är sjuka!^^ Men gud vad rörigt det var i skolan då...Skrev även mitterminraporten med Martin idag och fick ett litet uppvaknade, så jag ska snart börja med min läxor...!


morgon inlägg


Jag börjar inte senare idag, men jag ska till tandläkaren på morgonen med brorsan, så jag tänkte slänga in ett litet inlägg ;)

Efter tandläkaren så är skola, ska få reda på betygen från falun idag och sen så ska jag även skriva mitterminsraport med min handledare, så jag slutar lite senare...är liiiiiiite nervös! Efter det ska jag träffa pappa vi medborgarplatsen för att gå och köpa klätterskor på ADDNATURE.

Vad ska ni gör idag då?

Min tjatiga kompis


Besök henne underbara blogg! -->HÄR<<--

sweet sunday


Vaknade gansak sent idag men drog nästa direkt till jacob efter en snabb tur till farsat centrum. Sen har jag varit hos Jacob hela dagen. Har haft en jätte lugn och mysig söndag :)

Sak snart äta och sen ska jag ta ett skönt bad och kanske se på EMA? Ska ni se på det?

stackars djuren


Jag har fixat lite i mitt rum under helgen och fö inte så länge sen så typ vakiumförpackade jag min kära gossedjur så att dom ska ta mindre plats på vinden, men dom såg ju helt ihopmosade ut när jag sög ut luften ur påsen som dm skulle ligga i :(

IKEA



Eftersom jag inte hade några planer efter träningen idag så lyckades min föräldra lura med mig till Ikea där vi gick runt och kolla på sånt man behöver...Jag köpte en Röd matta som nu ligger fint på mitt golv och en helkroppsspegel som sitter på min dörr. Lite små förändringar e najsigt :)

Vad har ni gjort idag då?


klättring

Godmorgon allihopa!!!!

Jag e lite trött just nu, men det måste försvina för om en timme börjar lov-träningen. Klättringen börjar ju i vanliga fall vid 10 men när det är lov så är träningen frivilig och den börjar 11 istället. Det e sköööönt! FAst nu måste jag äta frukost, vi hörs senare, har inga stor planer för dagen.

The Next Person



Förlåt, att jag aldrig sagt förlåt

Gud Jag har verkligen bilvigt beroende av Daniel Adams-Rays nya skiva!


reklaming


Jenny och Fia i Falun

Bara för att min underbar kompis Fia har skaffat ny blogg, och  för attt hon har tjatat lite(ganska mycket) på  mig att jag sak tipsa om henens gryma blogg så gör jag det för henne! Så läs henne blogg! --> HÄR <--

Brukar ni...



...Läsa tidningar baklänges? Hehe, det låter lite knäppt men jag gör det ofta och det är för att jag börjar läsa serierna som är längst bak i tidningen och sen så tänker jag, Äh, jag kan ju lika gärna läsa lite nyheter också.

...le och skatta ner steg när ni går och tänker på något ni saknar? Det gör jag hela tiden, men det är först nu jag börjat tänka på att jag faktisk gör det...

...alltid försöka slå den du smsar/chattar med i smilies tävlingen som du hittat på själv och den du smsar/chattar med inte har någon aning om den? Haha...he... Jag har liksom ett tvångsbetende att alltid skriva en mer smile än den jag smsar/chattar med gör, om den jag smsar/chattar med skrivet ett <3 så måste jag alltid skriva <3 <3 osv.

tillbaka


Det känns osm jag har legat under en sten elr något, har inte bloggat på ett dygn kanske, haha, beroende elr vad? Aja, dygnet med Felicia har varit sjukt kul, vi har varit ute  en hal del i det kalla höst vädret och igårkväll så såg vi ju (som jag skrev tidigare) The last song. En sjukt bra men sorlig film som verkligen är värd att se!

Nu så ska jag chillllla! Proppa i mig lite onytiga saker och sen sova för jag e så sjukttrött!

morgon sol


God morgon alla läsare! Pigga och vakna? Själv är jag väldigt nyvajen och ganska trött. Jag och felicia somnade rätt så send, hehe. Men vi tittade ãven pa the last song, en sjukt sorlig film och om ni inte sätt den än så se den! Men nu ska jag och felicia mumsa i oss frukost. Vi hörs senare då jag kan logga från en dator och inte mobilen ;)

snabbis

HEJSAN!

Har varit med fille idag och nu ska hon sov över här, hon kom precis tillbaka efter att han åkt hem för att hämta lite saker snabbt, men nu ska vi se ghost whisper och sen senare ska vi the last song :)

beroende

God morgon! Har updateras livet dåligt senaste dygnet, men jag här fakta blivit lite beroende av att spela the sina 3, igen. Men det e nog för att det var så länge sen jag spelade det. Fast idag blir det inget spelande, för just nu väntar jag på att Felix ska komma och sen så har jag träning ikväll. Kram

onsdag

God morgon!!!

Som ni ser så kunnde jag äntligen lägga in headerna som strulade så mycket igår! Vad tycker ni om den?
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och surar över att brödrosten gick sönder imorsse när jag skulle äta frukost, hehe. men jag sak snart börja sminka mig och byta om och sen gå till Jenny, eftersom vi inte gjorde nåt igår så ska vi träffas idag istället :)


Som ett litet barn...


Lill kusinen Theo

...Jag har verkligen börjat få tillbaka vanor som små barn har. En av dom är att jag somnar jätte lätt i bilar, bussar, på tunnelbanna och tåg, osv. Och jag saknar verkligen att få åka vagn!!! Det är så lyxig för alla småtingar at bli runt körda! Men jag tror faktiskt inte att min somna i bilen "problem", (det är ju inte ett problem men vad ska man kalla det?) beror på att jag håller på att bli barn igen utan snarare på att när jag väl åker bli så är det för att åka med familjen till släckten eller något och då åker man ju väldigt länge. Men, om jag för en dag fick vara barn för en dag igen och åka runt i en vagn så skulle ja inte sumpa den chansen, haha!


duktig tjej



Ja, i sommars var ju femte året på raken som jag sprang midnattsloppet och idag så fick jag hem ett litet diplom i brevlådan, haha!


klättring


Jag har haft en sjutk skön dag och bara chillat men jag sak snart iväg och klättra, är sjukt pepp för det var ett tag sen, och jag känner verkligen för att tränna!

Ingen header?

Har ändrarat lite på designen igen men just nu så håller min datorn på att tjaffsa med mig så jag kna inte fixa till headern, men den kommer snart!

överflödigt


Jag lovar att dom som sover länge på mornarna har ett tråkigare liv precis som badkrukor. Det är något jag kommit på men jag lovar att det stämmer. Plus att alla som sover länge även förstör för de som går upp tidigt och ändå behöver vänta på de som sover länge. Jag hatar att vaknat tidigt, fast det är ändå skönt på något sätt, nu ska jag bara på något sätt väcka Jenny så vi kan åka in till stan.

Vad ska ni göra idag? 


tränings läger


Hade lite brist på bilder till kategorin, men så kom jag på, varför måste det var en bild som det står något på? Det kan ju lika gärna var en lite halvt skum bild på mig elr någon när och kär, hehe.

Så jag valde den här bilden från träningslägret i spanien i vintras, jag vet itne riktigt varför jag kramar dena stolpe men jag kommer ihåg att inte långt efter att den här bilden tog så råkade jag rammla i poolen som ni ser i bakgrunden.... 

så länge solen lysser








ännu mer sol

 
Det blev ju ganska fint väder så jag var uter lite eftersom jag har ugglat inne förmycket
framför datorn.

på riktigt

God morgon!

Idag är det ju den fösrt riktiga lovdagen, åh gud vad jag älskar lov! Jag sov ganska länge idag eftersom jag kom hem sent från Fia igår, vi hade sjukt kul! Men nu ska jag byta om jag har inga som helst planer för idag ellr resten av lovet, jätte skönt! Men jag är sugen på bio så det kanske blir ett bio besök idag när det är regnväder?

Vad ska ni göra idag då?

RSS 2.0