Dogs



I Frankrike så har alla hunda speciela gatustenar att bajs på.

50-öringar


HEJSAN alla underbara!

Var det bara jag som tckte att det var kallt imorsse? Det var kanspp en hel grad, tack och lov att jag överlavde på vägen till skolan ;) Jag har iallafall haft en skjut lung dag i skolan. Vi har bara jobbat med NO och SO hela dagen, gilla! Det är inte det att jag gillar NO och SO, bara så ni vet, men det är oftas inte så svårt! :)

Senare ikväll blir det träning men innan det måst jag gå till någon affär och lämmna inna alla min 50-öringar som jag letat fram här hemma eftersom dom går ut imorgon! Då blir enkronan det lägsta myntet, haha!

Jag ♥ Yoggi Yalla!



Favo smaken!

Lilla fotbolls VM

Måste erkäna att jag inte är grym på fotboll och att vi i klassen inte har så många fotbollspelare, plus att min klass har ganska svårt att sammarbeta. Då kan ni ju lista ut hur det gick för Martin 8 idag när vi hade fotbolls VM i skolan...Men vi kom inte sisst! :)

Ikväll så är det Natti Natti på gubbängens IP! Jag springert första stäckan och startar 19.20. nu men nu ska jag ätat lite mellis och gör lite läxor och slappa lite inför ikväll.

hör inte till kategorin



Såg den bild på Emmas blogg där hon skrev att hon längtade tillbaka till 3:an när man inte behövde tänka på så mycket. jag håller fulständigt med henne, skulle vara så skönt att bli mindre ett tag! Man växer ju så fort också. Ja menar jag går ju liksom i 8:an nu!!!
Bild på Emma och viktor från i sommras!

längre




Jag ä lite just nu stresad, jag måste duscha och så innan klockan blir för mycket och även öva på lite spanska glosor. Jag kom hem från Fia för inte så länge sen. Har haft en sjukt rolig eftermiddag.

Imorgon börjar vi skolan lite senarte vilket e sjukt najs men vi har vad lärarna kallar "lilla fotbolls VM", inte så pep på det, men vi slutar tidigare också så man behöver inte lida så mycket.

Still online?

Fortfarnade inne på datorn! Tog en snabb titt på klockan och insåg att det nog är tid att börja med läxorna innan det blir dags för TV:n ;)

September walk










Same simpel style


new boots


snart helg?!


Ny vecka, ny tag. Det var lite segt att gå upp imorres för jag var så sjukt trött men måndagar brukar vara ganska lugna i skolan så man behöver inte vara hundra procent vaken! i eftermiddag ska jag och dom "kära" läxorna spendera tills sammans, imorgon har jag nämligen inlämning av lite engelska saker som jag ska göra klart lite i sista sekunden ;)

dagens outfit


SöNdAg

Vaknade för ett tag sen och har ätit lite frukost nu, känner mig inte helt frisk så jag tor att jag kommer ta det lungt idag. Har lite läxor som måste göras också.

popcorn


snuvig

Idag har varit en lång och händelserik dag. Imorrse var det klätterträning, sen hade brorsan match, sen åkte jag till ett smockfult Farsta Centrum. Jag köpte en vinter jacka på intersport plus två mysiga halstukar! Snart är middag och sen blir tv hela kvällen, känner mig lite hengig, får inte bli sjuk! :(


Flamlänska



Beste klant! kom gärn in och handla i vår affär! Elr jag kanske borde översätta det från falmlänska^^
Käre kund borde det ståt...om vi var i Svergie! :P

lite kort om mig, nu när jag e utråkad!

Du heter: Alice 

Smeknamn: Ablis, sally

Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns så sjukt många. Men ni vet den där låten som dom har till intro i Scrubs...den på miner om en viss person :) <3 Annars så är det why av secondhand sereande och många fler ;)

Vad tror folk om dig? Jag vet inte...

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mitt hår :D

Hur imponerar man på dig? man är riktigt duktig på något

Brukar du skratta för dig själv? Aaa! ;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jag vet jag försöker ringa mamma!

Var bor du? Stockholm

Trivs du där? Bästa staden!

Hur svarar du i mobilen? hejsan *****!(asså namnet på personen som ringer)


Vem ringde du senast? Fia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Men jag är snart på perongen :)

Brukar du komma i tid? Alltid!

Hur känner du dig nu? förvirad, men lugn?

Vanligaste färg på dina kläder? Mörka färger med en färgklick

Vad tycker du om fötter? Ja..., dom är väl...bra och ha?

Vad saknar du? Mycket! Fast, ändå inte :P

Hade du en bra kväll igår? Jag hade ju en sjukt bra träning på Näset

Favorit dryck på morgonen? Oboy

När brukar du oftast gå och lägga dig? runt 22 :)

Är du blyg? ibland "/

Sysslar du med någon idrott? orientering och klättring! :D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det är något som växer fram.

Har du spytt offentligt? tror inte det

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? hmmm...något oväntat :P

Är du nöjd med ditt liv? JA!

Är du bortskämd? Nepp

Vad gör du i morgon? Träning och troligen bio :)

Vad är det värsta du vet? Falska personer, hemlisar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja, jag älskar er!

Vad är det finaste du fått? ett bra liv?

Du samlar på? Allt och inget?

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jenny Eller Fia

När grät du senast? det va länge sen :)

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ge hälften till Virre och sen åka utoland med nära och kära :)

Vill du gifta dig? Vet inte...

Är du musikalisk? Knappast

Vad dricker du helst när du är törstig? Cola

Saken du köpte? macflury magnum browni, MCD^^


friday shine

hallu alla sköna läsare!

Fredag igen, jag har en skönt soft helg framför mig! Skoldagen har varit bra, slapp spanska, vilket alltid är lite skönt. Vi fick också börja med lite förberedelser inför Falun som vi ska åka till vecka 42, SÅÅÅ kul det ska bli alltså! Efter skolan åkte jag och Jenny till Farsta centrum för att chilla lite och se den nya shopping delen men även för att få se Erik Saade, som bara sjung en låt, det var lite snopet eftersom vi stod och lyssnade på när Anders Lundin stodd och drog dåliga skämt aldelles för länge "/




Orientación


Hej!

Sitter och äter lite mellis nu när jag bloggar, har lite brotom för jag måste plugga inför spanska prov imrogon och jag har även träning idag, men jag hinner nog :) Träningen börjar tidigare idag oxå eftersom vi ska hinna orentera innan solen går ner, men jag tror någon det här är sissta teknikträningen, för snart börjar vinter säsongen "/

man kan inte tvinga fram kärlek, era muppar!


en lite inflik bara

Jag hatar det här mellan vädret, asså vädret på sommar-hösten då det är kallat på morgonen och varmare på dagen! Antligen så tar man på sig FÖR mycket eller så står man frysnades på Gullmars varje morgon väntandes på tunnelbanan, I-lands problem det här asså! ;)


kvälls tankar



Imorgon har vi både prov och en uppgift som ska vara inlämnad. Det är deta jag har sutit och underhållit mig med dena eftermiddag, inte så kul. Men jag ska inte sitta uppe för länge och plugga för hjärnan behöver ju sömn far att kunna fixa i ordning all info som kommer in i hjärn när man pluggar så hårt(*host*) som jag gör!^^

GOD NATT! <3

colorfull



Skoldagen har varit bra, lektionerna har varit okej...handbollen på idrotten var sådär men annars så har det faktisk varit lugnt! Nu SÅ måste jag sätta igång och plugga det sissta inför SO provet imorgon. Jag och politik är inge bra kombination... jag och läxor är i huvudtaget inte bra vänner! Jag jobbar bättre i skolan...

gosssh!



Dom är då sjukt snygga dessa skor! DOm skulle vara perfekt! Så perfekta!
Men såklar är dom för dyra :'(

Källa

dra på träning


Orkar inte orienterings träna ute i deta väder, så det blir klättring idag!

Skansen!

En heldag på skansen med klasen, vi had elite uppgifter och gick runt på skansen för det mesta. I en av stugorna fick vi leka modelar med några kineser som ville fota oss! ^^


SÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄR SKÖNT!


Jag är så sjukt trött på politik, valet coh allt som har med det attt göra! Jag orkar inte bry mig längre och även om alla säger att det påverkar mig, så orkar jag inte bry mig. Det är så sjukt skönt att det är över! Kan inte alla bara sluta prata om den här politiken nu! Nu, nu, nu!

måndag igen!

Nu är hela familjen sjuk förutom jag, så imorsse så satt man ensam vid frukost bordet men dett dimiga vädret utanför fönstret och depa över att helgen var slut. Men skoldagen  blev ganska soft och vädret klarnade ju upp så när jag kom hem från skolan stack jag ut och sprang! Då var det verkligen väldigt fint höst väder!

Men nu kallar läxorna!

svamp plockning!

Vädret är ju mycket finnare idag vilket var väldigt skönt eftersom att hela familjen skulle ut och plocka svamp, men både pappa och viktor blev sjuka så det blev jag mamma och faster som gick ut i skogen och plocka svamp. Det gick väldigt bra och vi plockade 4 korgar med många olika svampar. Vi ska väl nu acka ihop och åka hemmåt. Jag kommer somna direkt i bilen, jag är så sjukt trött!

faster

Sitter hos faster just nu och tar det lugnt. Had eklättring imorse och sen drog jag snabbt hem och byte om för att senare åka och se på när viktor spelade i spöregn, men nu sitter de vuxna och typ smååprata och jag kanske ska vara lite scoial...eller så går jag och gosar ner mig i sofan med sigge.

alice minen



NAJE, det här gillar vi inte , varje år det samma, men i år lite bättre äön föra året men
fortfarand inte fint! :(


Det ser ju seriöst ut som om jag pratar med någon eller typ försöker viska något till julia!

F...Fre...Fre...dag...



Det är så sjukt skönt med HELG!

Den här veckan har verkligen gått segt. Det kändes redan i måndags att det skulle bli så. Under hela dagen har jag bara sutit och lyssnat på musik och knappt vetat vilken lektion jag varit på, jag är sjukt trött.

Men jag har ändå gjort min röst hörd och rösta i skolvalet!  Nu hoppas jag på en lugn skön fredagskväll.

Puss!

sitter och funderar över att stara en ny blogg och få en ny starat liksom... har fått lite inspeation av lite bloggar så man inte sitter och bloggar på det tråkiga sättet ;) men vi får se om det blir av!

NÅGRA BRA TIPS PÅ BLOGGNAMN?


Mabey, Mabey your the one...?


bomulssnor ;)



Det var nog ett tag jag la upp något i kategori "roliga bilder". Den här bild är tagen i
Danmark på en affär som hete Systrane Green, men jag tror nog bilden säger allt? Någon
som vill köpa det är det bara kontakta mig? ;)

Allt för släkten?


Alicante i vintras...orienteringläger ;)

Har bestämmt mig nu för att jag ska hoppa över Stafet-DM i helgen och följa med familjen till släkten för att plocka svamp...? Det kommer nog bli bra iaf, man kan ju inte vara med på var ända orienteringstävling.....

REGNDAG


Hejsan!

Har haft en riktigt nice skoldag om man bort ser från det hemska vädret som väckte mig kolckan 4 igårkväll/imorrse(regn mot alltantaket "/). Det var inte så mycket finnare vädret när jag två timar senare skulle gå upp och jag klarade mig knappt till tunnelbana torr. Jag kom iaf hem torr!^^ Men blev självklart blöt ingen på orienteringsträningen som jag kom hem från ett tag sen. Men nu ska jag gossa ner mig i sängen och läsa lite elr kanske bara sova direkt för jag e sjukt trött! ;)


Ännu mer plugg, fan vilket tråkigt liv -.-


regnbåge!


orienteringsdag


Slutade för någon timmes sen eftersom vi har haft orienteringsdag. Det gick bra för
mig men jag blev klar gnaksa långa före alla andra så jag satt och frös utan matsäck,
(vem infomerade om att man skulle ha med matsäck?!) hehe! Jag har även orientering
ikväll också, träning men innan det måst jag öva inför ett SO prov!

blogg.se

Åh jag bli verkligen iriterade på blogg.se ibland, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att blogg.se hade problem man att publicera min inlägg som jag skrev! Så iriterade!


den där dagen


god morgon!

HAde en sjukt najs kväll hos Emma igår, vi åt lite kräftor, såg på någon skum film och hade det najs! Har inga stor planer för dagen, funderar på att åka till Farsta Centrum...eller nåt sånt ;) Jag ska iallafall ta det lugnt, jag älskar att det blivigt kallare ut nu, kanske låter skumt men det är så skönt att gå runt i stora mysiga varma tröjor! Älskar det :)

kräftskiva!

Hejsan! Nu sitter vi i bilen på väg mot emma, det kommer verkligen bli jätte nice och vädret är perfekt! Har ni också märkt att det är jätte många luftballonger på himmelen. Så fint! Hur ska ni spendera femå kväll?


klätterstart

God dag!^^

Dagen började ganska stresig för jag försov mig till klättringen som startade idag. Men jag kom inte så sent och den första träningen var ganska kul men det var roligar att träffa alla igen och nu så har jag sjukt ont i hela kroppen "/ nu ska jag iväg och se när lille brorsan spelar match och senare ikväll så ska vi på kräfskiva hos Emma :)

OL-nalis!


Målde naglarna som orienteringsskärmar
eftersom det blev så lyckat och fint föra gången!


höst asså!

Jag har sutit vid datorn ett tag men avslutade och satte mig framför Tv:n och fortsatte sticka på min halsduk och bara softade. Efter ett tag ber mamma mig plocka björnbären på baksidan och först då när jag går ut märker jag att det ligger som ett grått molntäcke  framför på himel och det är verkligen ett riktigt höst, rugit väder :(
Jag börjar iallafall plocka björnbären och helt plötligt så är det som om någon häller en hink vatten över mig då det börjar regna, ösa ner vatten, från hilmen och jag står såklart under ettt håll i altantaket och blir dyblöt..., ÅHHHH!!!!!


everything you do, is super fucking cute ♥


film-marathon


Ända bilden osm blev helt okej och inte så mörk, tyvär ;(

Gårdagen och dagen med Fia och Jenny har varit sjukt roliga och riktigt skön! Vi har haft värsta film-marathonet och sätt 5 filmer och propat i oss en hel del godis och annat onytigt ;) Vi var uppe väldigt länge så ikväll så ska jag bara slappa och vila för imorgn börjar även klättringen :)

If you got it all figured out, then what is there to shout about?



Hösten närmar sig "/

det kommer bli dåligare bloggning närmaset 24 H


Nu dra jag till träningen och senare mot Fia!


fullpropad dag

hejsan!

Sista skoladagen idag gud vad skönt, vi har gjort ganska mycket och det har varit stresigt men nu är det helg eftersom vi är lediga imorgn :) Ikväll blir det orienteringsträning och sen ska jag skynda mig som bara den hem och byta om för att sen åka till Fia tillsammans med Jenny och ha en film kväll, nice? ;)
Ne nu måste jag packa lite saker till träningen! Se ya!

25

   

vad ska deta betyda? :O



Får man inte snorkla med en stor treudd i vattnet? Ska man inte snorkla med vassa föremål?
Kan det vara så att de gammla havsgudarna kan bli arga och spetsa dig med deras treuddar?
Eller får man inte dyka ner till botten och ploka upp det sptsiga föremålen som sitter nedstuckna
i botten? Man kanske inte får snorkla i huvudtaget?

Ja, asså jag vet inte..., vad ska denna bild visa eller avråda folk från att göra?
Jag vill verkligen veta.
Någon smart läsare som har en chansning eller till och med vet???

förbjuden!


Degens outfit:
Oversize tröja & Jeans från JC

Hejsan!

Min dag har faktisk varit gnaksa bra förutom att tunnelbanan hade problem igen och vi kom lite sent igen, men vi hade orientering på gymmpan vilket var kul :) Jag är så sjukt sugen på att träna men jag får inte eftersom att jag är sjukt, men åhhh! orkar inte vara sjuk! Jag vill träna!

Det är kaos på gullmarsplan

folk överallt, tunnelbanor som inte åker högtalare som ropar ut olika saker. Hoppas på att komma till skolan i tid!


ny kategori: roliga bilder

KSrev ju för inte så länge sen att jag hade funderat på att starat  en ny ketegori där jag la in roliga bilder som blivigt lite fel elr som man inte riktigt vet vad dom betyder. NU tänker jag starta dena kategori. Hoppas ni gillar den :)



Tyskarnas sätt att varna folk om koldioxidutsläppen? Jag hade en tanke att det var något parti i Tyskland som jobbade mot miljönföoreningarna men jag tyckte senare att det var ganska korkade idè för vem vill röst på ett parti med sådana här reklamskylltar? Vad tror ni?

soft dag

Hejsan!

Jag har verkligen haft en riktigt skön dag idag! Imorsse så var det lite srul med tunnelbanan så jag kom lite sent men vi hade syslöj d så det gjorde inget, på syslöjden gjorde vi pärlarmband och när vi var klar så fick vi slutat. vilket var riktigt soft och jag, Fia, Julia och Jenny gick hem till Fia för att att lunch då^^ riktigt nice skoldag!

Nu så ska jag ha en riktigt slapp eftermiddag!

I throw my hands up in the air sometimes, Saying AYO! Gotta let go!


laddar över lite musik


ny klippt


God eftermiddag alla underbara läsare!

Sitter framför datorn sjukt hungrig så det här blir ett snabbt inlägg så jag kan gå ner och hjälpa till med maten sen! DAgen har varit bra, som en helt normal måndag, fast ändå inte för vädret har på något set gjort den mer skön plus att det jag bara hade en faswt lektion idag, sjukt skönt!

början på en gossig halsduk till höst och vinter


söndagseftermiddag









Jag är hemma från tjejmilen nu, det var väldigt kul att träffa faster och kusinerna, det
var ju ett tag sen och vädret var ju fint så det blev en skön dag på gärdet :)


Skrev ju i föra inlägget att jag skulle starta som en liten kul kategori där jag läggger in
bilder eller skylltar som har blivit lite fel eller som man inte riktigt fattar vad det betyder.
Men. Jag vet inte vad jag ska döpa dena kategori, några förslag?
Jag tänkte dra igång med den när jag fått ett bra kategori namn ;)

tjejmilen

Jag står just nu på gärdet som är prop fullt! Det är ju tjejmilen idag och de sa nyss i speakern att det är 28 000 som är anmälda! Det är sjukt mycket tjejer. Ska försöka ta många bilder som ni får senare ikväll! Jag har även en liten ny rolig tävlings idé som jag troligen kommer börja med här på bloggen. Men vi hörs senare för nu ska jag peppa kusinerna. Nu gick första start :)


MR.A-Z



When it's time to get ill I got your remedy
For those who don't remember me
Well let me introduce you to my style
I try to keep a jumble And the lyrics never mumble
When the music's makin' people tongue-tied
You want a new song
Like a new religion
Music for the television
I can't do the long division
Someone do the math
For the people write me off like I'm a one-hit wonder
Gotta find another way to keep from goin' under
Pull out the stops,
Got your attention
I guess it's time again for me to mention
The wordplay


vad är det på TV ikväll?


utförsäljning på J-store


Shoppingtur i SKHLM

Hejsan!

Nu är jag hemma från en skön shopping tur med mamma på både IKEA och i skräholmens centrum. det blev några inköp till höstgarderobben. Jag lägger troligen upp bilder på det mysiga plagen senare för nu är det middag!

Hur har eran dag varit?

Skärholmen + IKEA


God morgon!

Det blev ingen tävling idag eftersom jag fortfarnade är förkyld, men istället så ska jag
och mamma åka till IKEA och Skärholm och shoppa lite :)

Ska gå och köpa snacks, now!


ny SI-Pinne


Med SI-pinnar stämplar man vid en kotroll när man orienterar, för er som inte visste :P

Fredag!

Gud vad skönt med fredag! har verkligen dragit mig genom denna vecka! Skoldagen idag har varit lugn, vilket har varit skönt, jag har bara gått och längtat efter helg!



Går dagen på näset var riktigt rolig men det blev lite lång tråkigt en stund så jag och Matilda satt och kollade på klubbfoton från länge sen, och skratta lite ;) Ikväll så kommer Theo, Gustav, Monica & Olle. Jag tror att de åker ner till Bryssel till i veckan så det här blir sista gången som vi täffar dom på ett tag!

Klassen


Tagen frå FB

fifteen




Skolfoto


Jahopp, då har man tagit årets skolfoto, hoppas verkligen på att jag blev bra! Det kan ju inte bli mycket fulare än föra året, uhhhhu! Haha, aja annars så har dagen varit bra, har tänkte på en sak på vädret förutom att det är sjukt kallat ute nu men ändå sol så börjar det alltid att regna run 14-15 tiden varje dag, wierd! Alice tankar! ;)

Ikväll så ska familjen fixa mat till alla på näset som har tränat så där kommer jag spendera kvällen :)

Även hösten är fin

*Suck*

Kom hem för ett tag sen från kvällens tävling som gick bra, men jag var tyvär den ända tvälande i min klass det händer ioförsig ganska ofta när det är klubbtävlingar eftersom vi bara är 2 D14 tjejer, hehe! Vädret var väl sådär under tävlingen men på väg hem bled det en sjukt fin solnedgång! Jag älskar verkligen solnedgångar! De är såååå fina :)

Imorgon har år 8 skolfoto så jag måste nog bestämma vad jag ska ha på mig innan jag går och lägger mig så det inte blir kaos imorgn bitti. Är trött så jag ska försöka somna tidigt, god natt!


går till pendeln och hoppas på sol :)


Klubbmästerskapp, Medel

18.36 ikväll så startar jag. Hoppas jag inte blir mer sjukt än vad jag redan är :( Skoldagen har iallfall varit bra vi hade orientering på gymmpan vilket alltid är kul plus att vädret var fint under lektionen så det var riktigt najs! nu ska jag börja gör mig i ordning till ikväll med pakning och kanske äta något innan ;)

RSS 2.0