Klättring + Hockey

HEJSAN!

Ja, idag så var hela familjen på Hovet och såg Djurgården - Södertälje. Det blev 5-4 tror jag..., Djurgården gjorde ett mål i slutet men jag vet inte om det räknades! Aja...det gör ju inget huvudsaken är att de vann! Imorgon så ska jag på bio med Emma, Matilda.s och Julia.R. Det kommer bli nice! Det var väldigt länge sen jag träffa dom! VI ska nog se The valentin day tror jag. Nu ska jag gå ut och träffa Fille! Vi Hörs!


Dålig blid inann matchen... Det funkar inte att ladda över alla blider :S


Slakigt värre!

Känner inte för att blogga! Och vädret är piss! -.-'


Viktor födelsedag!

Mosning korsning!

Idag fyller viktor 11 år och vädret är helt underbart! Vilken skön födelsdags dag det måste vara idag! Vi ska fira hvikotr sen när mamma och pappa kommer hem. Min dag idag har varit bra! Tunnelbanorna funkade imorsse! Men jag och jenny fick skjuts av mamma ;) Vi jobbade med de vanlig ämnerna i skolan. I spanska jobbar vi med refliksiva diftongerande verb och det är lika jobbig som det låter! Annars har skoldagen varit bra! Nu ska jag tränna lite spanskka och bara ta det lugnt!


Viktor i Höstas. GRATTIS!
KRAM


klokt val av mig

HEJ!

Idag så pluggar jag hemifrån! Min skolan insåg igår att alla som bor långt bort från skolan och måste åka med ersättningsbussar inte kommer att komma till skolan i tid för att sl har problem, så vi får arbeta hamifrån fats jag skulle behöva vara i skolan. Men, men måste fortsätta plugga nu...KRAM!

- 25!

Gud vilken dag! VET inte vad jag sak börja! Det har hänt så mycket!

Imorrse när jag satt och åt frukost så hörde jag på radion att SL hade sagt att man ska hålla sig hemma om man inte måste gå ut och att alla som går i skolan ska ringa och höra om deras skolan verkilgen har öppet för en del har sängt p.g.a det dåliga vädret. SL hade också problem med tunnelbannorna(Suprpise?) Men att det gick ersättingsbussar. Då kollade jag på termometen och såg att det var -25!!!!! HELT SJUK KALLT! Jag ringde Jenny och vi betsämmde att vi skulle träffas i farsta strands tunnelbanna och försöka åka till skolan! Det tog en timme att åka med den där *pip* ersättingsbussen till skogskyrkogården och därifrån gick jag och Jenny till skolan!



Annars har skoldagen varit bra. När vi slutade och var påväg till busshålsplatsen för att ta bussen hem kommer Emil och frågar om jag och Jenny vill ha skjus av hans mamma hem! Vi blev fet glada!!! Ja och nu är jag hemma och njuter av värme! Nu ska jag göra ording något riktigt gott till mellis!!! Vi hörs!!!


Onödigt!

Sitter och leker lite med min blogg desine men jag fixade iallafall  en ny klocka.
Snart är det fika så det här blev en liten kort uppdatering.
Vad gör ni då?


Orkade inte

HEJ!

Orkade inte blogga i går och i fredag så sov felicia över hos mig så det blev inget! Jag och Felicia hade iallafall jätte kul! Vi tittade bland annat i skolkatalogen från i år och föra åter och märkte hur mycket alla har förändrats! Haha, det kanske inte låter så kul men, men! ;)

Idag så har jag bara slappat. Jag vaknade av att de knackade på mit fönster imorrse(?) eftersom jag bor över altanen så blev jag lite förvånad men jag drog och rulgardinen och där va pappa och skottade ner snö från vårat alkantak och han ville att jag skulle hjälpa till lite. Ja, det är vad jag har gjort den här morgonen plus lite engelska läxa. Resten av dagen ska jag bara vila för jag känner mig inte hundra procent frisk... tror jag är påväg att bli sjuk!

Jag måste läsa ut Oliver twist också, vi ska läsa den i skolan och den är verkligen inte bra! Nu blir det läsning! CYA!


ge mig helg!

HEJSAN! Jag har varit hem ett tag nu och sitter och lyssnar på owl city! Han är värkligen jätte bra!!!

Vårans skoladag idag har varit tråkig förutom när vi hade musik! Vi ska börja spela ring, ring av abba på keybord! Hoppas jag lär mig det den skulle ju vara fet kul! Vi hade också lite svenska och spanska. På svenska ska vi börja skriva formela berv! Vilket typ betyder att man måste skriva korekt svenska. Jobbigt! Det är träning idag men jag vet inte om jag ska träna för jag har ont i halsen men vi får se! det kanske går över ;)


Jag har lite blid bris så sålänge får ni nöja er med en gammal
bild på fia och jenny! see you//A

OWL CITY



1. Vanilla twilight
2. hot air balloon
3.fierflies
4.strawberry avalanche

8.30-11.30

Så kort var våran skoldag idag. Det var riktigt skönt att sluta tidigt. VI gjorde igentligen inget viktig i skolan men, men, Sen åkte jag hem och jag har bara chillat. Jag är fortfarande riktigt trött efter spainen resasn så jag får väl vila mer, somnade vi 21 igår!

Just det vi pratade med olle och monica i går, vi skulle ringa och gratta monica för hon fyllda år. Jag pratade även lite md Theo och guctav som är jätte gulliga! Theo har börjat prata lite och han sa Ajis, ajis,ajis hela tiden när jag lekte tit-tut-leken med honom! Såååååå gullig!



ADIOS!//A

Fixar lite med bloggen...

...men jag blir inte riktigt nöjd!//A

The Rebounder


kom hem igår kväll

Ja, igår kväll vid 12 så kom jag tillbaka till svergie efter en skön kort semester i spanien! Vi har tränat riktigt mycket och nu är jag helt slut! Just nu tycker jag att det är skönt att vara hem och slippa spanska och var i ett land där man blir förståd! Annars har det varit bra, det var väl inte världens finaste väder man man slap iallafall snön!

Idag så ska jag bara var hemma och vila och kanske plugga lite men vi får se om jag orkar ;) nu kommer det lite blider från sapnien!


påväg på flyget till spanien


Ehm... jag vet inte riktigt vad dom gör?

nähä nu går det tydligen inte att ladda över fler blider! Gud vad typiskt! Jaja, ni får väl nöja er med de här två så länge. KRAM//A


v España!

HOLA!
Pronto voy a ir a España!
Será muy divertido! Matilda es muy pronto para nosotros, para descargar las canciones para su iPod! A las doce, así que ir al aeropuerto. Nuestro definitivo y 14:35 y 18:45 se realizan en España! Ahora me siento y escuchar música, pero pronto me iré a cumplir con Matilde cuando viene!
Escribo esto en Suecia también para que usted pueda imaginar! //Besos Alice

HEJ!
Jag ska snart åka till spanien! Det ska bli jätte kul! Matilda kommer snart för vi ska ladda över låtar till hennes ipod! Vid tolv så åker vi mot arland. Vårat flygg går 14.35 och vi är frame i spainen 18.45! Just nu sitter jag och lyssnar på musik men jag ska snart gå och möta matilda när hon kommer! jag skriver det här på svenska också så ni förstår! //kram Alice

Jag får önska er en bra alla hjärtansdag i förväg! Tener un Día de San Valentín buena!


Nu ska jag möta matilda hejdå!


2 dagar kvar till spaninen!

Hej!

Jag är riktigt trött efter en lång skoldag! Vi har inte gjort något specielt förutom att typ ha väldigt tråkiga ämnen...gud känner att jag inte har något att skriva! Får väl skriva någon annan gång då!//A


you are the one!

It's for shore! I'm in love!


Klättring

HOLA!

Jag är jätte glad idag! Elr imorse var jag jätte trött men vissa personer gjorde min dag lysande 13! Vi har haft idrott, engelska, matte och spanska idag. På idrotten hade vi beep-test..., det gick helt okej. jag var lite nervös inför det..., men men. Snart  ska jag åka iväg och träna så jag måste avsluta och gå ner och äta hejdå!

Dagens outfit.
Munkjacka - Cubus
Linne - HM
Jeans - JC
KRAM//A

well, mabey i was wrong...

När sak all dena snö försvina? Jag börjar bli riktigt trött på snö! Den ligger som ett täcke och gör allt som man gör lite tungare. Verje steg blir lite tunggar liksom...aja, vilken tur att jag ska till spanien på fredag då! Gud vad jag längtar!!!!

Min helg har varit bra! Jag och jenny sov hos Fia i lördags och det var skit nice vi badade jacuzzi, spelade wii och såg på filmen Tottoro! Det är en jätte gullig film! Verkligen värd att se ;)

Skolan Idag har varit bra vi har bara jobbat i NO vilket inte är så kul och imorgon har vi BEEP-TEST på idrotten, undra hur det kommer att gå...?

Nu ska jag göra lite spanska glosor, tråkigt men bra att kunna! Ska även förbreda lite inför spanien!//A

fia och jenny

har sovit över hos sofia från igår till idag! Bloggar när jag kommer hem! KRAM//A

sLeEP WeLl

Ett problem med vissa fredgar är att man är så väldigt trött ibland...idag är en sån dag...men imorgon blir det kul så jag ska nog gå och lägga mig...snart!

GoD NaTt!!!//AlIcE


try sleep whit a broken heart!


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

FREDAG!

HEJSAN...elr nåt ;)

Min dga har varit bra halv dagen har vi haft syslöjd och det var väldigt skönt för jag var jätte trött imorse! Annars har dagen varit bra! Det är verkligen skönt med helg! Imorgon ska jag och jenny sova hos sofia!Det kommer bli så kul! Bästa helgen på länge! vad ska ni göra dena helg då?


Mitt penskrin! Jag är verkligen stolt!
Tycker det blev grymt!


Dagens outfit:
kofta - HM
T-shirt - HM
Jenas - JC
HA EN TREVLIG FREDAG//A

snowy weahter!

HEJ!

Gud vilken snöstorm  det är ute! Det har varit det ett tag nu! Undrar hur mycket snö det ska komma igentligen?
Jag har inte gjort något specielt idag jag var en snabbis till centrum och köpte skosnören, sen har jag pluggat lite spanska ganska tråkigt och jag har inte lärt mig så mycket, trög dag!

Det är inte så långt kvar tills att jag ska på träningsläger i Spanien med matilda och orientering! Det kommer bli fet nice! Jag hoppas att det är någolunda varmt där ner iallafall! Nu ska jag titta på lite tv! KRAM//A

Kungsberget

HEJSAN!

Igår var jag med skolan upp till kungsberget! Det var jätte kul och världens finnaste väder!
Här kommer lite blider!




Fia

Det som ni ser är som en stor maddras och man åkte uppefrån baken
och mot maddrasen, på ett gupp, sen landade men på maddrasen.
Jag vågade inte pröva men sofia hoppade!


påväg hem!

idag är vi ledig vilket är supperskönt! Jag måste tyvär gå till centrum och köpa skosnören! :O
Men annars ska jag bara sooooooooofffffffffftttttttttttttttaaaaaaaaaa!//A

RSS 2.0