Gullisar


smileys

Jag orkar inte packa, så jag bestämmde mig för att måla mina naglar istället! ;)



Kram

Påsklov!

Japp! Nu har jag påsklov! Gud vad chill! Jag kommer åka till Bryssel över hela lovet, så jag kommer inte kuna träffa kompisar men det blir säker jätte kul med Theo och Gustav! Jag tänkte börja pack snart men jag orkar inte känner mig lite halvslapp.

Min dag idag har varit bra men vädret har varit väldigt regnit och tråkigt! Vad hände med det finna vårvädret som vi hade igår? Gud vad jag längtar efter finnt vårväder! Jag hoppas att det blir fint väder i bryssel!


Stop and stare - Onerepublic

Vårdag

Gud vilket fint väder det är! Första vårdagen på länge!

Min dag idag har varit super duper bra! Jag har både redovisat i svenska, på steg 18 som jag redovisade så skulle man blend annat skriva en sommarjobbsansökan och min var tydligen väldigt bra så vem vet, jag kansk ska skaffa sommar jobb... Eller inte ;) Vi hade även matte prov idag och det känns som om det gick jättebra!

Jag har snart klätterträning och jag måste öva för jag har SO prov, dom andra ska skriva det på trosdag men då är jag ledig så jag får skriva det en dag tidigare! Måste dra!



Blid från våren/sommaren 2009

förstadagen på veckan

TJOHO!

Är supergald idag! Det har varit en jätte lugn dag i skolan, det ända ansträngade ämnet vi hade var musik! Det är inte heller så långt kvar tills vi åker till bryssel, vilket ska bli jätte kul! JAg ska bara gå i skolan imorgon och på onsdag! Fet skönt! Åh, snart är det påsk lov!

Efter skolan idag så följde jag och jenny med fia hem till henne. Vi softade och såg på film :) NAJS! Men nu kommer min dag bli mindre najs, för jag måste plugga! Vi hörs senare!


Tröttare än tröttast

Jag har börjat förbreda lite inför bryssel! Det är ju inte såååå långt kvar, vi åker ju på torsdag. Jag funderar lite på om det är något jag behöver köpa..., äh, jag kommer säket på det när jag behöver det sen! Nu ska vi ialla fall äta! Yumy! Det blir lax! Se ya!


Earth hour

Hejsan!

Jag sitter och halvsover framför datorn och lyssnar på musik för att jag inte orkar plugga just nu. Jag är sjukt trött efter gårdagen då jag och matilda var inne i stan och shoppade plus att vi såg earth hour show. Det var jätte kul, fast vädret var sådär och jag blev jätte kall om fötterna :( fast det är ju ganska självklart när jag hade mina tygskor,hehe ;)

Jag har lite saker att göra innan vi åker till bryssel på trosdag vilket ska bli jätte skönt, mysigt och underbart! Det är bara synd att jag måste plugga där nere, aja, jag överlever nog...får vi hoppas. Nu ska jag ladda över gammal blider fårn vår kamera så jag kan sa mycket blider under lovet!!! 

Kram 


Onerepublic

All The Rights Moves



M & A

Jag är hemma från Matilda nu :) Vi hade skit najs! Vi åt tacos och såg på Trubbel i paradiset. Filmen var helt okej. Varken bra eller dålig. Fast vi skratta mycket så rolig vara den iallafall, haha ;)



JAg måste bara säga en sak som jag tänkt på de senaste dagarn, jag tror att jag är allergisk mot nötter, eller något liknade! Hur kollar man upp det? Någon som vet?

KRAM


Suger på att blogga...

...asså jag e ledsen att jag inte har hunnit att skriva så mycket i veckan! Jag ska bättra mig!

Min dag har varit bra, jag fick alla rätt spanska läxförhöret, kanske inte så stort, men ändå! Annars så har dagen varit helt normalt tråkig.

Om en stund så ska jag till Matilda! Vi ska typ hyra en film eller något och mysa! Det kommer bli en fet nice avslutning på min fredag! Och imorgon ska jag och Matilda in på Earth hour i kungsträgården!

Nuska jag ta och äta lite mellis och sen dra till Matilda! Vi ses!

1 april


Min dag har varit bra! Vi har haft det valiga ämnerna men jag har varit väldigt okonsentrerad(staving?).
Aja ska inte babbla på om skolan ;)

Jag längtar jätte mycket till den 1 april då famlijen ska till bryssel och till Theo & Gustav! Gud vad jag saknar dom! Gud vad jag längtar!

Jaja..., kanske ska ta och göra något bra? Fast jag känner inte för det..., just det imrogn är det prova på träning på näset så jag måste vara där kavrt över fem! Jag måste ringa Matilda!

KRAM!


ful header och bloggtorka

Håller på att fixa med headern för jag har precis skaffat PICNIC men bliderna blir väldigt oskarpa :/
Aja Fia kom hem från kina idag och han har köpte nagellack till mig så jag sak måla naglarna nu :)

SE YA!


Läsa?

Jag trötttnade på körslaget och gaick in på datorn fast det finns inte så mycket att gör på datorn heller. Jag har mäskt att jag inte har så många bloggar att läs efterom typ inga bloggar...hehe! Men vill du att jag ska börja läsa din blogg så kan du ju alltid komentera så kollar jag in den!

Nu ska jag nog forsätta att ha lite tråkigt! KRAM!

shopping

Nu  är jag hemma från en liten shopping tur i Farsta Centrum med mamma. Jag köpte en tröja på Gina och ett par jeans på bik bok. Det har varit under bart fint väder idag och jag hoppas på lika fint väder imorgon så blir det en toppen helg!



Nu ska jag laga lite mat! Det blir Tacos! Mums! Puss!

Värsta reklamen för KS!

Ni måste kolla in den här "informationsfilmen"(jag skulle kalla det reklam filmen) om kunskapskolan!
HAHA!

Kram <3

shopping

Hejsan!

Gud vilket underbart väder det är ute! idag är första gånge jag gått till klättringen utan att frysa! Hoppas det smällter bort mycket snö idag!

Jag ska snart äta och sen ska jag och mamma iväg och shoppa :) Vi ska kolla på skor till mig och lite annat. Kanske någon present till pappa.

Kram!

Idag är det fredag

Är lite uttråkad just nu. Jag har varit inne på datorn ganska länge. Jag ska snart logga ut och låta Viktor gå in...,Snart! vädret har inte varit toppen idag heller och så jag har varit på ganska dåligt humör, men man kan ju inte var gald varje dag.

Skoldagen har varit lite rörig men bra! det är sjukt skönt att det äntligen är helg!
Vad har ni för plane för helgen?
Jag ska bara vila!(hoppas jag) ;)
Nu blir det typ TV! Kram!


Jenny

träning

Hejsan!

Jag har snart träning, det ska bli kul. Det känns som om jag är på tränings humör fast jag är väldigttrött(?)! ;) Annars har dagen har varit bra, jag har varit i skolan, Suprise? Haha!

Det är så skönt att skolveckan snart är slut för jag är verkligen helt slut av att pluggaså mycket. Jag har inga läxorn änså länge över helgen och det känns skit skönt att få en vilohelg! Det känns som om det var tusen år sen senast! Jag hade ioförsig tänk åka och shoppa och bland annat köpa någon persent till min föräldra eftersom båda fyller år snart. Det är inte heller så långt kvar till jag fyller år! Nice!

Aja måste avsluta för nu kommer Matilda!

Kram!


Snabbis!

Vi har NO prov imorgon och jag msåte öva så det blir inget långt inlägg! dagen har varit bra jag har haft både blid och slöjd, nice! nu måste jag verkligen plugga, just vi har ju spanska läxa!



En låt från den underbara filmen Alice i underlandet!

Puss!


Sagolikt!


nu ska jag ut på en joggingtur i det underbara vädret!

Nu vill jag attt alla lyssnar!



Vill du börja på orientering? OK södertörn har prova på dagar den 25 och 27 mars!
Klicka på den här texten om du är intreserad!




never seen befor...

Hejsan! Jag skriver ett ltet snabbt inlägg nu ;) Jag har ganska mycket att göra i skolan, men just nu så vill jag titta på TV. Dagen har varit bra, vi har haft sjlöjd och det är alltid kul. Efter skolan så åkte jag och Fia hem till henne och hade det najs och åt ett stor mellanmål ;)



P&K!

natti

Jag ska paka lite skolagrejer och göra mig i ording för att gå och lägga mig nu, så sov så gott!


Romme!

Nu är jag hemma från en skit nice helg i romme! Det har varit toppen väder alla dagar! Det har också varit god mat, hotel frukost, haha;) och vi har skrattat skit mycket! Nu är klockan rätt så mycket så jag måste avsluta. Jag måste öva spanska + att det är skola imorgon! Hoppas jag orkar gå upp, jag är såååååå trött just nu!

Hur har eran helg  i stockholm varit då? Har ni fått lite vårkänslor ut av att se torr asfalt? Det har i alla fall jag, haha! Det är så under bar väder!


Viktor och Emma


Jag och Viktor!


Jag






Jag och Emma var helt slut after all skidåkning ;)
(Jag sover på riktigt men Emma fejkar!)

Vissa blider är tagna får Emmas blogg

alice in wonderland

Hola!

Går dagen med Emma var nice! Vi var och badade på hennes pappas jobb och sen efter det bastade vi! Det var jätte skönt! Efter det drack vi lite varm choklad på Emmas pappas kontor. Sen så åkte jag och viktor hem.

Idag så ska jag, mamma och Viktor till heron och sen Alice in wonderland! Det kommer bli kul! Jag bloggar mer senare! Kram

jag har hittat en rolig sida!


Jag har hittat en roliga sida där man i stortsätt kan göra allt! Här är ett puzzel! ;)

Alice in wonderland!


Måste se dena film!

sun shine! ;)



Jag har ätait lite frukost för ett tag sen och just nu försöker jag vakna upp framför datorn. Jag ska snart väka Viktor så han inte sover så länge. Senere idag så ska jag och Viktor till Emma, vi ska sova över hos henne! Det kommer bli fet nice! På onsdag så kanske vi ska åka och bada! Gud vad länge sen det var jag badade!(haha, kör på utropsteken) Jag bloggar senare kram!

glitter animater ;)


The valentin day

Det var vad jag Emma, Julia, och Matilda såg igår! Innan bion fikade vi och suktade oss av allt snygg vårmode som har kommit ut i butikerna. Jag vill verkligen åka och shoppa någon dag på lovet! Någon som är med?


Haha, popcornfrosare ;)

Idag ska jag nog bara vara hem och ta det lugnt. Jag har inga planer. Ska avsluta det här inlägget! VI HÖRS!


RSS 2.0