kommer hem den 3 juli


nothing on you



sol.bad.sommar.middsommar



Godmorgon!

Jag vaknde ganske tidigt idag av att ett jätte högt irriterande ljud som visade sig komma från någon som klippte ängen men en enorm gräsklippare. Ahaja, annars har min morgon varit bra, jag har packa inför faster och rikslägret som är på söndag. 


Unforgettable




Califania grils - Katy perry

Bakning på schemat


Har bestämmt mig för att baka lite chokladmuffins som jag ska
ta med mig till släkten som vi ksa träffa under middsommar.

I am running out of words to say to u

 


Somebody to love - Justin Bieber


Vaken.halvsovande.trött

God morgon!

Vakande vid 9 och åt lite frukost ute i solen, det är jätte bra väder (för att vara svergie) idag! Jag har inga stora planer för dagen. Jag ska troligvis bara alappa kanske åka till farsta centrum en kortis sen måste jag börja men lite pakning igen eftersom att vi ska åka till faster imorgon och fira middsommar där.


Mallorca 2010

Ja! Nu var man hemma från en helt underbart soft veckan i Spanien. Vädret har för det mästa varit bra och vi har hunnit med mycket bland annat, bada, sola, ätit glass, snorkla, äta god mat(och mindre go ;P ) och besökt en jätte häftig grotta. Vi har också varit på markanade där jag köpte Converse och en klocka. Det har varit toppen och jag hade gärna stannat längre men det är ändå skönt att vara hemma igen! Jag håller på att ladda över bilder så det är bara hålla ut så kommer de.


De nya conversen - Älskar färgen






































Det finns många felr bilder men det får vi se
om jag orkar ladda upp någon annan gång!

Förseningar

Nu sitter vi på flygg platsen och väntar på att få gå på vårat plan, det är nämligen en timme försenat pga strejk i frankrike! Så irriterande! Kram


pik-pack



Har de senaste timmarna i stort sätt bara packat och förberedigt inför imorgon. Vet ni när man behöver gå upp?! 3.45!!! Det är galet! Men det behövs ju, jag  tror att vårat plan gick runt sju vilket betyder att vi kommer ditt mitt på dagen. Det här blir det är sista inlägget, om jag inte orkar mobilblogga imorgn bitti...., vi får se hur det blir med det ;)
Annars så ha det bra i det kalla svergie och hoppas vädret blir dåligt för då blir jag lycklig!


.

Snabba, Små, Ändringar! Vad tycks?


Lunch

Detr blir ett snabbt inlägg för jag ska ner och äta lite och sedan ska jag och pappa iväg för att ta fästingsprutan och köpa lite saker till honom.

Gustav

Nu är det också bestämmt att vi ska åka ner till Theo och Gustav i danmark i Augsti! Gud jag längtar verkligen jag saknar de så mykcet!

Last turn



I thought you said it was easy,
listening to your heart
I thought you said I'd be ok?!
So why am I breaking apart?!


I'm off!

Jag längtar verkligen tills vi åker till spanien, det är inte långt kvar! Det ska bli så skönt! Idag så var jag och mamma till Forum Nacka för att köpa lite saker till spanien, jag har även hunnit påbörja pakningen. 


♥ Byxor(99:-) och t-shirt(69:-) från NEW YOKER

♥ Bikini(99:-/del) från STADIUM

Danceing in the rain


Jag orkar inte med det här vädret längre det är ju för *** sommarlov!
Fast jag åker ju till spanien snart så det gör ingnet men när jag kommer tillbaka så ska det vara fint annars!

Idag så har jag varit och shoppat lite saker inför spanien, blev inte helt klar så det är väen vad min morgon dag kommer bestå av. Men jag var även till fille en liten stund och hade det nice, synd bara att det var så dåligt väder men vi hade kul ändå.

Kram <3

Stop thinkin' and have some fun!



För jag har tagit studenten......!


HAHA, Malins student fest igår var faktiskt väldigt nice med god mat och trevligt folk. Jag och Emma passade även på att ta nårga bilder inför våran student... som är om fem år(?) hehe! Änsålänge kan man ju bara drömma! ;)

Dagens planer är inte riktigt bestämmad än, jag behöver köpa lite små saker till spanien men jag och Fille ska också gör något så vi får se hur det blir!


Planer den första lovdagen


Även fast jag hade sommarlov igår så känns det som det var idag det började eftersom jag hade fullt uppp att gör igår. Och idag har jag avverkat lovets första slappdag, jag har inte gjort något bara tittat på tv varit inne på datorn och chillat. Jag la upp nårga bilder från femkampen igår här på bloggen vilket tog väldigt lång tid efter som vårat internät är väldigt segt, det är sjukt jobbigt!

Ahaja, jag måste väl göra lite lunch snart och göra mig i ordning för senare ikväll så ska familjen på student fest för Mailn som tar studenten. Hoppas festen blir bra även fast det är dåligt väder!


Nordiska mästerskapen i militärsk femkamp + skällan!


(Henny och Fia påväg upp i TILT)

Gud jag har haft så mycket att göra det senaste dagarna så jag har knappt hunnit blogga. Igår så hade vi skolavslutning och jag, Fia, Jenny och Julia var på görnan. Det var jätte kulmen ganska fullproppat.






Idag så har ok södertörns ungdomar varit funktionärer i det nordiska mästerskapet i militär femkamp. Det var sjukt kul och en liten upplevelse man inte är med om varje dag! Vid klockan nio var vi på plats och fick vet hur vi skulle mäta och bedöma när de tävlande senare skulle kasta. Efter det var vi lediga i 4 timmar och vi spelade lite tennis, beach volly boll, basket och prövade oss på den militärska hinnerbanan som fanns där, det var sjukt kul! Vid tre började tävlingen och höll på till 18. Det var en väldigt lång dag och alla vi som var med var väldigt trötta.

Momo eller kampen om tiden!


Fia i logen medans julia sminkar sig till enskedespelet.

Jenny är äntligen hemma igen efter att ha varit i Spanien i över en vecka! Jag har prata lite med henne i telen, hon har haft det sjukt nice! Jag blir så avensjuk men det är ju bara en veckan tills man själv åker ;)

Idag så har Jag och Fia köat för att få biljeter (som vi ändå inte fick) till enskedespelet. Vi tordde nämligen att vi kunde komma in lättare eftersom Julia är med och spelar men det gick inte så bra, hehe!

Vi har även haft idrottsdag i skolan idag. Det gick sådär, jag är inte så duktig friidrott. Det blev även lite tid för städning av skåpen. Det var sjukt skönt att få bort allt man äger från skolan, hehe! Imorgon är det skolavslutning plus att vi ska till görnan!

Kram! <3


I'm proud to say, I got you!


A place to crash, I got you
No need to ask, I got you
Just get on the phone, I got you


bilder från StOf




Ny favorit!



Eriksdalsbadet

Jag har haft en sjuk nice dag på Eriksdalsbadet med skolan. Vi badade lite men det var tyvär inte världens bästa väder idag så det blev mer softa på handduken i ...solen...haha!

Men nu ska jag gör något smaskigt mellan mål till mig djälv och bara njuta! Det är inte långt till sommarlovet nu heller, jag slutar på onsdag! det kommer bli sååååååå skönt och det är även bara 8 dagar tills Malorca!


inför stof

Hejsan! Bloggar från mobilen för att jag inte hinner gå in på datorn och skriva, jag springer nämligen runt i huset och packar till stof-lägret som är nu i helgen! Det kommer bli jätte kul! Det kommer vara fint väder så det blir jätte kul! :) Idag så var det återträff med dagis gänget! (som man inte träffat på lääääänge!) Innan träffen så var jag, Fille och viktor och badade en snabbis. Det är så sjukt skönt väder! Nu måste jag packa klart och kanske städa undan lite på rummet. (hehe det ser ganska rörigt ut;)) bilder kommer kanske imorgon annars annars blir det blidbomb på måndag ;)<3


Final i SCC

Nu är jag hemma från en riktigt trevlig och kul final i StockholmCityCup. Vi tävlade i skogen bakom Kralsbergs slott och det var perfekt väder och riktigt fin teräng att spring i. Nu ska jag duscha och paka lite inför skoldagen imorgon + ringa Felicia och snacka lite om morgon dagen då vi har återträff med dagis! :D (Bilder kommer när Matilda har laggt ut de på sin blogg :P)

Solande

Jag ligger just nu ute och njuter av det underbara väderet medans jag äter lite frukt! Det är sjukt nice, jag längtar verkligen tills sommarlovet nu!


ledighet äger!

Idag är vi lediga vilket är superskönt och jag har inga stora planer infördagen. Jag hade tänkt att sola och bara chilla! Ikväll är det StockholmCityCup och vi får se om jag hinner blogga, ne men nu orkara jag inte sitta här inne vid datorn! VI hörs senare!


Cute


Jag har börjat trötna på mina ank-hörlurar och funderar på att köpa
nya men alla de här var så finna! Jag kan inte bestämma mig... om
jag nu ska köpa...

Det finns här!

sunshine


Skoladagen har varit jätte lugn, vi har i stort sätt inte gjort något^^ Efter skolan gick jag till posten (det kändes lite skumt, det är inte vaje dag man gör det) för att hämta min nya orienteringskor.

Imorgon är det hemstudiedag och jag har inga planer, det kommer bli sjuk skönt att bara slappa!


RSS 2.0