I Could Really Use A Wish Right Now


BACK

Hejsan!

Jag har märkt att jag har någr läsare som läser min blogg även om jag inte bloggar och efter att jag har atgit en lite paus så är jag mer sugen på att blogga nu igen! :) Men jag kommer troligen ha lite halv uppdater eftersom det är sista skolveckan och jag har ganska mycket att göra ;) Men sen är det ju sommarlov! Gud vad nice!



Efter skolan idag så gick jag hem till Fia. Jenny åker till Spanien imorgon bitti! Jag är så avensjuk! Fast det är ju int elångt kvar tills jag, familjen + Emmas familj åker ditt så man ska väl inte klaga ;)

Jag är sjukt trött just nu när vi är p...

Jag är sjukt trött just nu när vi är påväg hem från dagens tävling. Jag sprang en bana på 4.6 km plus att jag tog en omväg upp för en slalom backe. Igår så var vi och bada på borlänges äventyrs bad, vilket var väldigt nice. Vi hade även ett tränings pass med Stora Tuna. Men nu ska jag och matilda gå och handla till ikväll. Puss!


Hejsan! Just nu sitter jag, matilda och a...

Hejsan! Just nu sitter jag, matilda och anita i bilen påväg till vandrarhemmet vi ska bo när vi är på lägret här i dalarna-gästrikland. Dagens tävling gick bra för badad mig och matilda. Det var pris utdelning för de som kom på plats 1-5 och jag kom på 6:e lite synd, men det vara ändå kul :) Efter tävling åkte vi och åt hos anita faster. Vi lekte aven lite med hennes tax som var jätte gullig. Nu ska jag försätta lyssna pÃ¥ musik. Jag bloggar mer senare♥


If We Ever Meet Again




Den här blev det

God dag!

Jag var en snabbis till farsta centrum för att köpa en kläning som jag sätt på Cubus hemsida men de hade inte den, men jag hittade en liknade och minst lika snygg på bikbok. Nu ska jag packa. Har ni några förslag på vad man kan ha med sig till ett orienteringläger om man blir uttråkad?


Vad tycker ni?(jag vet att bilden är suddig)

Vad tycker ni om den här klänningen?



CUBUS, 199:-


Onsdag!

HEJSAN!

Just nu sitter jag och äter lite frukost och bloggar, ofc! ;)

Igår var det sissta skoldagen den här veckan och vi hade en friendsdag på flatenbadet, ganska tråkigt men det var fint väder! På kvällen var det ungdomserien i tumba, det gick inte så bra för mig. FÅr ta igen på tävlingen imorgon...

Idag är vi som sagt lediga, jag kanske ska plugga lite. Om jag orkar. Annars så ska jag packa til lägret i helgen och sen tänkte jag gå till Farsta Centrum och titta på en skolavslutningsklänning :)

Tävling

Just nu sitter jag och matilda i bilen påväg till ungdomsserien del 1. Önska oss lycka till! ;)


Tele

hejsan sitter och pratar med matilda i telen nu, vi pratar lite om de kommande tävlingarna. Skoldagen har varit bra och vi har slappat mest. Vi hade lite sljöd och NO. Imorgon ska vi med skolan till falten badet för att ha en friendsdag, jag måste göra lite matsäck och kolla vilken tunnelbban jag ska ta, vi har nämligen sov morgon! :) Jag ska börja med att skriva ut lite papper till tävlingen imorgon och lägret i helgen.

Juste har fått redan på att Theo och Gustav ska komma till svergie Torsdag-Söndag när jag är iväg på läger med orienteringen :( fet synd!


ridin' solo

God morgon...!

Min förmiddag har beståt av städning, jag har hjälp mamma och pappa att städa vårat fråd. Inte så kul. Jag har desutom gåt runt och sjungt på Ridin' solo av jason derulo. Viktor mig den igårlväll och den fastanade på min hjärna direkt!


Slö-dag



Det är verkligen en riktigt tråk dag idag och jag har inte gjort något specielt förutom att varit en snabbis till centrum i spöregnet. Orkara inte göra saker som måste göras. Det blir nog Ghost Wisperer. Om jag orkar. Vi får se...

I can't be tamed


Har ni hört Miley Cyrus senaste låt? Jag såg att den fanns på MSNs hemsida.(Musikvideon finns tyvär inte p youtube så vill ni se den)Klicka här!

Jag tycker låten är bra och musikvideon är häftig.Men det är något som göra att det inte riktigt blir en toppen låt, det här liknar inte det hon tidigare gjort och det här är mycket mer vuxen eller vad man ska säga. Men som med de flesta låtar med henne så behöver jag bara lyssna på dem några gånger och sen sitter de på min hjärna ändå så jag sak väl inte säga något...., Man märker väl att hon inte längre vill vara Hannha Montana. Jag har inget emot att hon vill ändra sin still men jag tycker det här var lite väl drastiskt med den här musikvideon. Vad tycker ni?

marabou polka, något för mig?

Har ni oxå lagt märke till att det kommit en ny marabou smak? Jag brukar inte gillad de nya smakerna som dom kommer på hela tiden men nu har det kommit en ny som tydligen smakar mint...hehe...och eftersom jag älskar mint så måste man ju ge det en chans! Har ni smakat den än?


(Bild tagen från google, den ända som fanns =/ )


en lögn


Feel the awsomenes


Vår väder

Hejsan! Är hemma från träningen och har duschat, just nu sitter jag och tittar på tv. Träningen idag var jätte härlig. Vädret var helt perfekt och det är under såna här träningar man påmins om varför man står ut med de långa kalla vinterträningarna, våren är den mest härliga tiden att orientera på!Bara så ni vet ;) Är ganska trött och ska se på lite tv nu innan jag ska sova. God natt på er!


Ghost Whisperer

Hejsan! Sitter och ser på ghost whisperer. Skoldagen har varit bra, efter skolan gick jag och fia till enskede fältet och tittade på några kameler som va där ;) hur har din dag varit?


You gave my life direction!


Jag har fastnat helt på den här låten! Är jag ensam?

TV

Just nu sitter jag och tittar på the city ;) dagen har varit bra, det har inte hänt så mycket... Efter skolan mötet jag pappa vid farsta vårdcentral för att vaccinera mig mot fästingar. Men jag känner inget i armen iallafall :) nu ska ja försätta se på tv. Vad ska ni göra ikväll då? Puss


I'm still stuck on you

God morgon alla läsare!

Hemstudiedag idag, jag jobbade lite igår så jag skulle slippa jobba idag men jag jag blev inte riktigt klar så jag ska snart forsätta med det. Inte så väsrt kul =/







10-mila 2010




for those how don't remember me!

Jag sitter och chillar lite framför datorn, Jag kom hem vid ca 14 idag. 10-mila helgen har varit sjukt kul! Men det är synd att den är slut nu för det är ju ett helt år till nästa! Läs mer här!

Just nu sitter jag och laddar över blider från mobilen, det blev inte så många bra, men jag kanske laddar upp några senare om jag orkar för jag har lite skolarbete att göra också som jag tänkte bli klar med, vi har hemstudiedag imorgon men jobbar man ikväll är man ju ledig imorgon, smart man e ;)

Nu ska jag paka upp lite till och tvätta min klätter som är helt leriga efter att vi sprungit i lera!


Hejsan! Just nu sitter jag och matilda ...

Hejsan! Just nu sitter jag och matilda och solar lite. Det är jätte fint väder och inte ett moln på himmeln. Gårdagen var jätte roliga och det var mysigt väder det regnade lite men det märktes knappt. Herrarns start var jätte häftig, jag filmade den men det blev lite misslyckad så ja..., ni kanske får se den senare. Nu ska jag fortsätt sola :) Vad ska ni göra Idag då?


RSS 2.0