2 timmar och 55minutter kvar av 2009...

...Man kanske skulle göra något galet...ingen skulle ju komma ihåg det när det är ett nytt år?! HAHAHA! Skojade bara! Jag är rätt så utråkad. Vi har ätit vår lilla nyårsmeny som var en soppa med kräfftstjärtar, oxfille med potatis och någon sås(;D) till efterrätt belv det någon slaks muffins fast det var som var chokladpudding innuti! Helt okej. Ne gud vad tråkigt inlägg det här blev! Jag slutar nu för jag har ändå inget att skriva om!
VI SES OCH HÖRS 2010!!!!! SAKNAR ER ALLA DET BÖRJAR BLI TRÅKIGT HÄR UPPE I ÖSTERSUND!!!!
KRAMAR OCH VI SES 2010!!!!//A


8 timmar kvar av 2009

Ja, det är inte så långt kvar av 2009 nu! Jag skulle gärna dela med mig av årets roligaste blider, men jag är ju inte hemma så det går inte, jag kan göra det när jag kommer hem! Några saker jag tänker på direkt när jag tänker på 2009 är,  FALUN vistelserna med skolan, Gotland(OFC!), när jag och familjen var i Bryssel och en kortis till paris och alla roliga lägger men orienteringen! Vad mins ni mest av 2009?
Just nu så håller vi på med lite förbredelser inför nyår, Viktor sitter och kollar på TV. Jag har inte gjort så mycket idag, jag mådde dåligt i morse och var jätte snurrig så Viktor har varit min lilla betjänt ;) Jag ska byta om och fixa mig nu så jag avslutar bloggandet.
GOTT NYTT ÅR!

wwww.blogg.se

Smart blogg säger jag bara synd att den inte andvänds det är ju lätt att man skriver fel och då kommer man in på dena blogg! Han/hon som "använder" bloggen mång besökare!!! wwww.blogg.se

Någon som vet?!

ÅHHHH! Jag blir galen!!!!! Jahg har typ leta i hela östersund efter Miley Cyrus senaste album men det finns igen stans!!!!! Eftersom jag inte fick det i julklapp så ska jag köpa det själv men det verkar inte vara så lätt att hitta det!!!!//A

forsätt besöka min blogg!

HEJSAN ALLA UNDERBARA LÄSANDE LÄSARE! :P
Snälla forsätt läsa min blogg! jag klan inte uppdatera så mycket just nu för jag är uppe hos min släkt i Östersund och jag har inte till gång till dator så mycket :( Men som ni ser kan jag skriva Å,Ä,Ö, nu!

i lördag var jag pappa och Viktor på Storsjöbadet! det är ett jätte bra bad! de har jätte många roliga ruschbanor! en som man sittar på ringar och åker och en anna ärhelt svart och man ser inte var man åker man ibalnd blinkar det till och så sen man en sväng! Det var jätte kul och jag skrek så mycket så att Viktor blev  irriterad och jag blev hes, HAHAHA! Men det var jätte kul och det är värt att besöka om man är uppe i Östersund!!!
Idag så har vi köpt lite mat till nyår och så har jag köpt en ny jacka och ett par vantar!imrgon tänkte vi försöka åka skidor man det är så kallt så jag vet inte om det kommer att gå...det är ju inte kul att åka om det är för kallt och bara frysser! Vad ska ni gör ikväll då?

misslyckat =(

HEJSAN!
Jag kan inte skriva det 3 sista bokstaverna i alfabetet!
Jag har haft en fartfylld dag idag! Den borjade vid typ 6.30, da jag och familjen gick upp tidigt for att aka ivag och aka skidor! *Jattekul!* Vi hamtade Matilda som ocksa skulle folja med! Nar vi kom fram sa var det ganska blasigt och inte sa mycket folk, kan bero pa att det inte var saaaa fint vader, vad tror ni?! Hahahaha! Aja vi hyrde skidor till Matilda och kopte skidpass sen sattte vi oss i liften! Det blaste som bara den och man fros jattemycket! jag hade ingen sk'nsel i mitt ansikte! Nar vi val var uppe visste vi inte vad vi skulle aka sa vi kom in pa en svartpist-backe av ‘‘misstag‘‘ och vi hade ju inte akt pa lange ochMatilda var val inte sa jattebra och hade inte akt sa mycket innan sa, hon ramlade i baken och stukade foten! (stakars henne) Jag, pappa och viktor akte sa snabbt vi kunde ner och skulle hamta en skotter sa de kunde hamta Matilda i backen och sen tog vi liften upp for att aka till Matilda igen men det tog ett tag, n'r vi var uppe akt jag i varldens fart till matilda loite efter mig kom pappa och Viktor. Vi vantade en stund men ingen skoter kom sa pappa och viktor akte ner igen for se vad som drojde. Jag och matilda vantade i baken och jag forsokte muntra upp Matilda sa mycket som mojligt och jag tror nog jag lyckades ganska bra! Och sa gick jag runt lite i backen ocksa sa nu har jag forstort en skidbacke med pjeksfotspar! HIHI! Efter ett tag sa bestammde vi oss (Matilda och jag) att vi skulle glida ner pa rumpa ner for hela backen men da kom tva sjukpersonal som hjalpte Matilda ner. (Tur)(Jag fattar inte hur man lyckas stuka foten i en pjeksa!!!!!!!!!) De undersokte Matildas fot och sa att det troligen inte var nogot allvarligt men att det var bra om vi kunde aka in till Ostersunds sjukhus och ronka den.

Vi bestamde oss for att aka hem eftersom att Matilda inte aka skidor. Vi lammnade av Matilda hos sin familj och allt slutade val...

Det var en lang dag! med mycket handelser!Efter skid[ktningen akte vi en snabbis hem till mormor och duschade och byte om sen akte vi in till stan och mellendagsrean. Jag kopte en vaska och en T-shirt fast jag han inte titta runt sa mycket sa jag hoppas vi kan aka in ditt igen! Nu ska jag ga och titta pa TV och vara lite social! Har ni tenkt pa att det ar lordag foresten! Man blir helt dagvild nar det ar lov!
Hoppas ni kan lasa den text!//Alice

JULAFTON

YEEEEEEY!
Jag kan inte skriva det tre sista boksaverna i alfabetet sa att ni vet, min moster har en mac dator och det funkar inte att skriva det da.
Idag ar det ju julafton! Imorse sa vaknade jag ganska sent och efter att jag och pappa atit frukost sa gick vi ner till Brunflos skidspar och akte lite langfordskidor. Sen sa duschade och klade pa mig och vi fixade det sista sen akte vi till Eva och Hakan. Dar firade vi jul, sag pa Kalle anka och at jul mat. Sen delade vi ut och oppnade vara julklappar. Jag fick forsta TWILIGHT filmen, En randig troja, vantar, strumpor, ett nitendo DS spel, pengar, LADY GAGAs nya skiva the fame monster! Ja och sa lite till som jag inte kommer ihag...
Vad fick ni i julklapp da?
Hoppas ni kan lasa detta inlagg aven om den inte finns det tre sista bokstaverna i alfabete! Nu ska jag ga ut och fika och vara lite social! Vi ses!
Kram Alice

Nu är jag i Östersund

HEJSAN!
Jag har lånat datorn hos min moster Eva och nu så tänkte jag blogga lite.
Resan upp igår gick bra! Det tog typ 8 timmar att åka upp det var ganska tråkigt men det var skönt när vi äntligen kom fram. Jag hade tänkt att blogga från mobilen men det var något fel så det gick inte :( det var synd! Idag har vi varit och handlat mat inför imorgon och så har vi kollat på lite fyverkirier till nyår! Jag vill ha såna dära stor tomtebloss och det fanns inte men jag har ju typ en hel vecka på mig att leta. Nu ska jag göra lite annat på datorn jag får bara vara inne i en halv timme för Viktor ska in på datorn också!
Vad har ni gjort idag då?
Kram//A

Första "riktiga" lovdagen!

HEJ!

Visst är det fint väder ute? Det är det iallafall här! Jag ska nog gå ut sen om jag orkar. Just nu känner jag mig lite trött och seg! Jag har inte gjort något specielt dena dag änså länge, bara varit inne på datorn.

Jag och Jenny har planerat att gå och hälsa på i våran gammla skolan men vi får se.., det verkar som om det inte blir så..., synd det hade varit kul!Nu ska jag avsluta! Vi ses!


IQ

IQ-TEST :D
Har du...
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
( ) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
(  ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(  ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
( ) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?


Multiplicera nu ditt resultat med 5

11x5=55
 55%
Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

HIHI!

Nu börjar jag på nytt!

Jag ska nog inte sluta blogga i allafall!
Fast det kommer inte bli så mcyket bloggade för på tisdag(22/24) åker familjen upp till östersund för att fira jul och nyår! Men vi kommer hem till den 2/1-2010!

Min dag idag har varit bra! Jag har varit ute lite, slappat och sen följde jag med mamma och pappa och handlade. Nu ska jag nog vara inne på datorn lite och sen slå in lite mer julkllappar! Det är bara fyra dagar kvar nu!
Ha en skön kväll!


Jag och viktor hittade en STOR istapp(staving?) idag, haha!

osäker...

JAg vet inte om jag ska lägga ner bloggen men jag ska iallafall ta en blogg paus eller nåt typ så jag börjar blogga igen nästa år! Oj det där lät som om det är jätte långt kvar till nästa år, HIHI! Men vi hörs!

lägger ner

jag ska lägga ner minn blogg

SNÖN!

HEJSAN ALLA GO'A LÄSARE!

Vilket "fint" väder det är! Eller asså det är ju ganska blåsigt och så men det är ju jätte mycket snö ute! Sen jag kom hem har jag varit ute med Emil och sen har jag skottat lite på vår framsida så man kommer fram! Skolan idag var bra! Eller..ja..., men jag fick redan på vad jag fick på min pjäs i svenskan..., jag fick bara röd(VG) jag trodde jag skulle få svart(MVG) jag e besviken :( Sen så hade vi musik och då så skulle vi spela upp och det gick inte alls bra för mig! :( Är lite depad över det! Men, men, Aja imorgon är det bara halvdag och efter det ska jag Jenny, Julia och Elias till näset och åka pulka, hihi! ;)

Jag ska avsluta och gå ner och äta nåt nu för jag ska snart åka och klättra.//Alice

*GÄSP*


Rolig sak!

Gör som jag säger nu. Öppna inkorgen på din mobil. Bläddra neråt 10 gånger (i mobilen) för varje fråga..

Vad säger du om en pedofil närmar sig bakifrån en mörk kväll? 
Jag gillar dig också men inte sådär förbanat mycket!<3

Vad säger du om du vinner 1000 kronor på lotteri?
Man ska inte fråga innan man är osäker

Vad säger du om din vän blir påkörd av en buss?
Gott!

Vad skriker din mamma när du ska sova?
Vi tar det imorgon.

Dina sista ord innan du dör?
Jag ser dig

Vad särer du om gud kommer för att tala med dig?
Älskar du mig? :P

SNÖ på en hemstudiedag...

...hur ska man kunna sitta inne och jobba då?

Det gick iallafall inte så bra för mig och Felicia! Jag åkte till Felicia imorrse och vi var hos henne och vi pluggade lite. Hon tränande på SO och jag pluggade matte. Jag håller på med ekvationer! Det är jätte jobbig, jag och fille hade inge plugghumör så vi gick ut i det fina vädret och åkte pulka och hade snöbollskrig. Men se så kom vi på att det var hemstudiedag igen och vi gick in och jag pluggade lite mer matte och sen åt vi lite lunch och då bestämmde vi oss för att åka hem till mig!

Vi ringde på Emil och vi var ute ett tag sen gick vi hem till mig och hade lite tråkigt och Emil gick för han skulle träna. Då gick jag och Felicia ut igen och hade jätte kul! Det är verkligen super nice med snö!

Felicia åkte hem för ett tag sen och då gick jag in på datorn för att blogga lite. Jag är jätte trött nu! Jag har ju nästa varit ute hela dagen och det tar verkligen på krafterna så jag ska nog avsluta och snart gå och lägga mig!

 
Såg ni all snö! Hoppas den liger kvar!                            
//A




STAN

HEJSAN!

Vi traffade theo och gustav vid slussen idag och vi fikade och gick runt och kollade lite i stan. Det var jätte mysigt och kul! Vi gick förbi NK:s julskylting så att Theo och Gustav skulle få se den men dom han somna innan vi kom ditt,hihi! Vi avslutade med en middag på TACO BAR, haha! Theo och Gustav är faktisk helt tokiga i tacochips!
Här kommer lite blider;




Nu ska jag se på TV och imorgon är det hemstudiedag och jag ska till fille och plugga så jag får se om jag bloggar!//A


Bästa bokserien!

Jag har percis läst ut världens bästa bokserie! Asså efter Twilight, hihi!
Den heter klass 7B, har ni läst den? Det är en serie.



Jätte bra och värd att läsa!


Theo och Gustav

HEJSAN!

Idag är det lucia! SKa någon gå lucia tåg idag då? ;)

Jag var med i ett igår. Orienteringens...., Det var jätte kul! Först så sjöng vi och sen blev det prisutdeling för alla undommar och jag fick pris för -> D 14 nattorientering och D14 sprint! Sen åkte vi hem och så kom Theo och Gustav. Det var jätte kul att äntilgen få träffa dom igen! Dom var lite blyga i början men sen blev dom typ helt hyper och sprang runt, runt, runt på våran nerder våning. Jag och Viktor gick också ut med dom när det började snön och då blev dom ännu mer hyper och spring runt och pekade på all snö, haha! Dom är snå Gölliga!!!

Vi ska nog träffa dom idag också så jag måste ner och äta lite lunch!

Lite blider från igår:

Visst är Gustav gullig!


Theo är lika gullig!



Erik vann!

Ja...Erik vann! Det var ju kul! Men tove är mer värd det tycker jag. men om jags kulle välj menllan Erik och Kalle skulle det klart bli Erik! Han har mycket bättre röst! Vad tycker ni?



PUSS & KRAM//A

Tackar för att ni börjar besöka min lilla blogg igen!

HALOJSAN!

Hur mår ni? Jag är jätte trött! Jag tänkte gå och lägg mig nu och vill säga god natt! Imorgon är det både orienterings luciaavslutning och sen ska vi träffa Theo och Gustav så jag får se om jag hinner blogga och jag hoppas att datorn funkar så att jag kan ladda över blider!


Kramra//A

Felicia var här och det är ju så skönt med fredag!

HEJSAN ALLA LÄSARE!

Min dag har varit toppen skola var lung och jag hade typ inget att göra. Vi gjorde lite julkort på spanska och sen hade jag svenska prov. Det gick helt okej. Det var vissa saker som var svåra. Jag hade ju som vanligt PH idag! *suckar* Men jag behövde bara stanna i 10 minuter sen åkte jag och Felicia hem till mig! Vi har haft jätte kul! Vi har gjort makrame och sen har vi bakat. Hon åt hos mig ochså sen kolade vi på idol men nu har hon gått hem. Vem hejar ni på i idol? Jag vet inte för det är inga bra med... Jag ät fortfarande arg på svensak foket för att de röstade ut Tove!


Fille<3

Kramar//Alice


Nu får ni skärpa er!!!!!!

HELLO!

Jag är jätte trött! sitter typ och halvsover...ZZZ. Jag känner inte för att träna idag...

Min dag har varit bra, vi hade SO test idag och det gick väl bra inga stora problem och det är skönt för nu är det inte alls mycket plugg kvar! ÅH! så skönt! Men jag, Jenny, Julia, Elin och Maya fick stå i köket och hjälpa till  där idag...inte så kul!Men men, fast vi skrattade ganska mycket ändå, haha!

Jag och Viktor var också hos tandläkaren idag ockås. det gick bra jag fotade lit eoch mina tänder är exstremt bra säjer tandläkaen. men viktor fick ra ut två stycken! varför vet jag inte men det lätt konstigt. Nu ska jag slappa och sen är det lucia träning.

Ni får skärpa er och besöka min blogg mer! Fy, fy!!!!

KRAMAR//A


Rönken! Eller hur stavas det?

HALOJ!

Min dag har varit toppen bra! Jag är så glad över att det snart är lov och jag är klar med allt skolarbete utom SO och NO. Jag redovisade steg 11 i spanska, steg 17 i matte och steg 15 i svenska idag!!!!!!! JIPPI!

Det var vad jag gjorde inna lunch. Efter lunch gick jag och mötte pappa vid tunnelbannan och sen åkte vi till massa olika bussar tills vi kom till karolinska sjukhuste där jag skulle rönka ryggen föratt min ryggrad typ är sne =/

Men jag tror det gick bra... det var i allafall kul jag skrattade när de rönkade mig! Hihi! Nu är det SO ochNO som gäller plugga, plugga, plugga!



Vi ses!


Palla med plugget....

HEJSAN!

Jag har inte bloggat på ett tag frö att det har och är fortfarnade mycket plugg! jag har två prov på torsdag och sen har jag massor med inlämmingsuppgifter om ni undrar varför jag inte bloggar! Jag fattar inte hur jag orkar med allt. Men min dag idag har varit bra. Vi har jätte lite tid i skola för vi sak hinna med jätte mycket de sissta veckorna, lärarna har liksom skjutit upp allt..., så det är mycket hemmarbete men iallafall vi var på teater idag, den var jätte konstig och man fattade ABSOULT ingenting.

Men nu måste jag göra läxor vi hörs när jag bloggar ingen det kanske int blir förän i helgen om det är mycket plugg vi får se!

KRAM//A

Rubrik brist

HEJSAN alla läsare!

Vaknade för ett atg sedan och har typ i stort sätt bra ätit frukost! det är lucia träning med orientering idag men jag vet inte om jag orkar gå, vi får se om matilda sk gå, då kanske jag går, hehe.Nu ska jag göra mig iording jag har lite SO och spanska jag måste gör så vi ses senare!!! Kramar//A


Jag och mamma gjorde såna här( kommer inte på vad dom heter nu)
igår kväll.

Njuter



Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody
When the night's so long
Cause there is no guarantee
That this life is easy

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you
I see forgiveness
I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You, appear, just like a dream to me
Just like kaleidoscope colors that
Cover me
All I need
Every breath, that I breathe
Dontcha know?
Your beautiful

Yeah yeah..

When the waves are flooding the shore
And I cant find my way home anymore
Thats when I,
I I look at you
I look at you

Yeah yeah..
Oh oh..
You appear just like a dream to me..

Lördag!

HEJ!

Sittar och har tråkigt! Lördagar ska vara roliga och jag har pluggat! vart e mitt liv på väg?
So är nog det tråkigaste som finns. Det tycker jag att alla ska tycka....,jag är också arg på hela svensak folket!!!!!!! Hur kunde ni inte rösta på Tove igår?! FYYY!!!!!!!!!!!! Så då vet ni ju vad jag gör... tidigar idag var det klättring det gick inte så bra för jag, Ella och Kajsa pratade typ bara men vi klättrade lite led och nårga boulder problem. Nu ska jag avstluta bloggar mer ikväll!
//A

vinterbilder från i onsdags

Jag var ju ledig i onsdag och då var jag ute och fotade lite i det vakra vädret!
Här är bliderna!








Min favorit! färgerna är så fina!







Var dom fina?
//A

fredag!

HEJ!

Jag är ledsen för att jag inte har bloggat men det är mycket skola nu och vårat internät har varit lite konstigt. Men min vecka har varit bra! Det har varit stresigt med skolan, men men.

Idag så har jag spelat upp min pjäs i svenska och det gick jätte bra! Hoppas dom som såg den tyckte den var bra också! Jag hade ju som alltid PH på fredagar!efter PH:et åkte jag hem med Maya. Först åkte vi fel för vi klev på skarpnäk och vi märkte det när vi var i hammarbyhöjden så då tog vi tunnelbanan tillbaka tilll skärmarbrink och då hade det blivigt förseningar i trafiken så då fick vi vänta på var tunnelbana i 15 minuter! Det är alltid förseningar i SL trafik på fredagkvällar! Det är typisk! Man kommer hem så sent!!! ÅH!

Nu ska jag bara vara inne på datorn tills maten är klar sen blir det en skön kväll framför TV:n!
Vad ska ni göra ikväll?
//A

I'm in love


nevershoutnever - happy

22 dagar kvar till jul!

HEJSAN!

Idag så har vi studiedag! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt! Jag har bara slappat änsålänge men jag tänkte typ gå ut och ta en promenad, men det ser ut att var jätte kallt ut och det är fem minus! Vintern och snön kanske är påväg?

Jag han inte blogga igår för jag hade(HAR) så mycket läxor. Sen så var det ju klätterträning också!JAg har jätte ont i händerna från klättringen igår :( 
I skolan var det mest stökigt, det är så jobbigt de sissta veckorna när alla ska jobba klar och redovisa sin steg!

Vad ska ni göra idag då?

KRAM//A

RSS 2.0