skolans sissta dag var... rengnig

hej!
jag har percis kommit hem från min sissta skoldag! gud vad det är skönt! fast det har ju rengnat hela dagen...
vi har tömmt våra skåp och städat klass rumen och sen hade vi en tipspromenad i rengnet.det var inte jätte kul men mitt lag van!! woho! men vi fick inga priser=( men annar har dagen varit bra! vi sluttade lite tidigare idag. Alla nior hade sin skolabal igår men den värkade var lite depig och jag hörde att therese vänner hade tagit med den kläningen hon skulle haft och vissat upp den och sen så hade det haft en tyst minut för henne ='(


lite om therese enlikt ryckterna i skolan så var mordetplanerat och att det handlade om ett treangeldrama.

Skolelever sörjde i går den dödade 15-åringen.
Skolelever sörjde i går den dödade 15-åringen.  

Tyst minut på skolbalen

Två elever fortfarande anhållna för mord på 15-åring



"I kväll är det skolbal i Enskede - men utan den 15-åriga flicka som misstänks ha mördats av två skolkamrater. Man har planerat in en tyst minut under kvällen.

- Men sedan är det meningen att ungdomarna ska få genomföra sin bal. Vi har rådfrågat expertis som säger att det är viktigt att verksamheten i skolan fortsätter som en stadig punkt med fasta rutiner, säger skolans kurator Lena Ferlander-Liljeblad.
Också på Facebook sörjer man flickan, en grupp till hennes minne samlade över 800 medlemmar bara under några timmar i går. Samtidigt sitter två av hennes skolkamrater, en pojke och en flicka, anhållna misstänkta för mord respektive anstiftan eller medhjälp till mord. Karolina Lindekrantz är åklagare i fallet men kan inte lämna några detaljer.

- Det pågår en enorm ryktesspridning bland ungdomarna, så för att få uppgifter som inte är färgade går vi ut med så lite som möjligt, säger hon, men tillägger att utredningen går i den riktning hon förutspått och att en häktning är sannolik senast i morgon, kanske redan under eftermiddagen i dag.
Den anhållna flickans advokat Jan Karlsson vill inte kommentera sin klients inställning till anklagelserna men säger att hon inte mår bra."

från metro ni kan kopiera länke och gå in på den; http://www.metro.se/ (ni får rulla ner lite på sidan)

Kommentarer
Ditt namn: emma

gud vad sorgligt...

2009-06-10 @ 21:56:52
URL: http://aboutemmah.blogg.se/
Ditt namn: Felicia

va?! gick hon i kunskap?

2009-06-11 @ 17:17:40
Ditt namn: Vanezza

Jaa, gud va sorgligt...

2009-06-11 @ 17:21:36
URL: http://vanezzapeace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback